Literatura infantil

El penedesenc Ramon Grau publica una novel·la infantil per la lluita contra el càncer

El Cep i la Nansa publica el llibre ‘Vali la Valenta’, de Ramon Grau amb il·lustracions de Julilustrador, per a infants a partir de 7 anys

El 100% dels drets d’autor es destinaran a la campanya #ParaLosValientes, de l’Hospital Sant Joan de Déu, destinada a recaptar fons per a la construcció d’un centre d’oncologia pediàtrica

El Cep i la Nansa publica el llibre ‘Vali la Valenta’, de Ramon Grau amb il·lustracions de Julilustrador, per a infants a partir de 7 anys. EIX

El Cep i la Nansa publica el llibre ‘Vali la Valenta’, de Ramon Grau amb il·lustracions de Julilustrador, per a infants a partir de 7 anys. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El penedesenc Ramon Grau ha publicat una novel·la infantil en favor de la lluita contra el càncer infantil. L'editorial vilanovina El Cep i la Nansa publica el llibre ‘Vali la Valenta’, de Ramon Grau i amb il·lustracions de Julilustrador, amb finalitats solidàries. I és que el 100% dels drets d’autor es destinaran a la campanya #ParaLosValientes, de l’Hospital Sant Joan de Déu, destinada a recaptar fons per a la construcció d’un centre d’oncologia pediàtrica.

La novel·la narra la història de Vali, una gosseta molt especial que va aconseguir sobreviure a un incident molt desagradable: Un dia un home va llançar al mar un sac que duia dos cadellets acabats de néixer. Només pensa en una cosa: tornar a casa. Pel camí farà molt bons amics i viurà moltes aventures, i demostrarà que amb coratge i decisió es poden superar tots els obstacles que se’ns presenten. Tot i mostrar la cara menys agradable dels éssers humans, Vali la Valenta és, en definitiva, un llibre educatiu que reivindica a cada capítol els valors que ens fan créixer i ser millors, com les ganes d’entesa i el respecte als altres i al medi ambient, i ens ensenya que sempre hi ha la possibilitat de lluitar per un món millor.

El penedesenc Ramon Grau es dedica a la comunicació audiovisual, primer com a professor a la universitat i més endavant com a guionista i realitzador, però també ha publicat dues novel·les. Vali és la primera novel·la infantil, en el seu desig per afavorir l’Hospital Sant Joan de Déu, on els seus fills malauradament hi van fer llargues estades i d’on conserva un bon record dels seus professionals.

Josep Maira Juli Garcia és l'il·lustrador de la novel·la. Va néixer a Arenys de Mar l’1 de juny de 1974. Va estudiar còmic a l’escola JOSO durant un parell d’anys, però va veure que s’expressava millor en el món infantil, de manera que va decidir estudiar il·lustració a l’escola d’art Pau Gargallo de Badalona. Va estar recorrent pel món del disseny gràfic fins que un dia va decidir dedicar-se a la il·lustració per complert. Ja ha treballat per empreses i editorials de tot el món.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local