Corpus 2018

El Corpus s’acomiada amb una gran festa al Santuari del Vinyet de Sitges

En el seu discurs, l’alcalde, Miquel Forns, ha posat en valor el “coratge i estima a la festa” dels que han participat en la celebració d’enguany, malgrat la pluja

Redacció Sitges 11-06-2018 14:54 Lectures 1131
El Corpus s’acomiada amb una gran festa al Santuari del Vinyet de Sitges. Corpus de Sitges

El Corpus s’acomiada amb una gran festa al Santuari del Vinyet de Sitges. Corpus de Sitges

Amb el ball de K-liu i la música de la Txaranga Buscant el to, s’ha tancat aquest diumenge de manera oficial el Corpus de Sitges 2018. L’acte de cloenda s’ha celebrat com és tradicional als Jardins del Retiro, on s’han lliurat els premis als diferents concursos i recordatoris als participants. En el concurs de fotografies d’Instagram, que celebrava la seva segona edició, els guanyadors han estat Gemma Soldevila, com a millor fotografia, i @robgroc. com a fotografia més original. En el concurs d’art d’Agora 3, que ha celebrat la seva primera edició, el guanyador ha sigut Abel Florido.

L’alcalde, Miquel Forns, ha felicitat els participants del Corpus tot remarcant “el gran treball i l’enorme esforç que hi ha darrera. Com a Batlle de Sitges, vull ressaltar-ho i agrair-ho, especialment en una edició del Corpus en què el temps semblava voler foragitar la festa. Heu demostrat, tots, el vostre coratge i la vostra estima a la festa”.

Tot seguit, amb la música de xaranga, s’ha celebrat un cercavila des dels Jardins del Retiro fins a la Fragata, on el Trenet Turístic de Sitges ha recollit a tots aquells que volien anar al Santuari del Vinyet. Allà hi ha tingut lloc la tradicional ofrena floral, enguany enriquida amb un pica-pica i música a càrrec de K-liu, una de les novetats d’enguany. 

"Fer l'indiano" o com fer una recreació històrica acrítica i comercial

Fran Moreno i Irene Estevez

Seria molt interessant, de cara a edicions futures, que unes jornades com aquestes incorporessin un bon cicle de conferències, però entre mojitos, vermuts i música cubana creiem que s'ha perdut aquesta gran oportunitat en aquesta edició

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent