Inici de temporada

Bon inici de temporada a l'Arboç per a totes les colles participants

Els Minyons de l’Arboç van poder dur de sortida el primer castell de set a plaça pròpia i va ser el 4 de 7

Redacció L'Arboç 12-06-2018 10:43 Lectures 1177
Bon inici de temporada a l'Arboç per a totes les colles participants. Eduard Kemperman

Bon inici de temporada a l'Arboç per a totes les colles participants. Eduard Kemperman

El passat dissabte dia 9 de juny, els Minyons de l’Arboç van poder dur de sortida el primer castell de set a plaça pròpia i va ser el 4 de 7 després que en desmuntaren un peu per mala quadratura. També destacar l’estrena de castellers en els pisos de segons i de quarts, tot plegat una bona notícia pels Minyons. Per ser el primer castell de set de la temporada va anar molt bé i tranquil. A la segona ronda van descarregar el 3 de 6 amb l’agulla i en tercera ronda van descarregar el 3 de 6. En ronda pilars van completar dos de simultanis amb estrenes a terços i enxaneta.

Amb els Minyons van actuar tres colles més, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Jove castellers de Sitges i els Bordegassos de Vilanova, aquests últims van alçar un pilar de dol en memòria a la Laia, que va ser molt emotiu i molt aplaudit per la plaça.

Colla Vella dels Xiquets de Valls: 5 de 8, 3 de 9 amb folre i 4 de 8 amb l’agulla. Pilar de 7 amb folre.
Joves Castellers de Sitges: 5 de 7, 4 de 7 amb agulla intent desmuntat, 4 de 7 intent desmuntat i 4 de 7. Pilars vano de 5.
Bordegassos de Vilanova: 2 de 7 intent desmuntat, 2 de 7, 4 de 8 i 5 de 7. Pilar de 4 de dol i pilar de 5.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No