Festa Major 2018

Sorteig per veure la diada castellera des del balcó de l'Ajuntament de Vilanova

Un any més, 6 persones afortunades podran gaudir de la diada castellera de Festa Major, el 28 de juliol, des del balcó de l'Ajuntament

Redacció Vilanova i la Geltrú 12-07-2018 20:31 Lectures 3717

Aquest divendres s'obre el termini per optar a veure la Diada de les Neus, la diada castellera de Festa Major, des del balcó de l'Ajuntament.
Les sol·licituds es poden presentar fins dilluns 23.

L'Ajuntament de VNG i els Pabordes de Festa Major ofereixen de nou la possibilitat a sis persones, amb un acompanyant cadascuna, de gaudir de l'exhibició castellera de Festa Major del dia 28 de juliol des dels balcons de la casa consistorial.

Tothom qui vulgui participar en el sorteig té temps des del 13 fins al 23 de juliol per fer la sol·licitud. Només cal ser major d'edat i estar empadronat o empadronada al municipi. Les inscripcions ja es poden realitzar des de divendres per Internet clicant AQUÍ, o presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a la planta baixa de l'Ajuntament.

Dimarts 25 de juliol a les 12 h es farà un sorteig en un acte públic al Saló de Plens de l'Ajuntament, i es donarà a conèixer els noms dels guanyadors i guanyadores. Cinc dels noms sortiran d'entre les sol·licituds presentades, i el sisè serà escollit entre les persones presents al sorteig.

Aquest és el setè any consecutiu que es duu a terme aquesta iniciativa impulsada pels Pabordes amb l'objectiu de donar l'oportunitat a tots els ciutadans i ciutadanes de VNG de poder gaudir d'aquest espectacle des d'un punt privilegiat com és el balcó de l'Ajuntament.

La Diada de les Neus se celebrarà enguany dissabte 28 a les 6 de la tarda, i comptarà amb la participació dels Castellers de Vilafranca, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Bordegassos de Vilanova.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No