Festival d'estiu

El Sons Solers es consolida com un "slow festival" de referència al territori

La cinquena edició del festival, que s’ha celebrat aquesta nit a la Finca Mas Solers, ha comptat amb les actuacions de Mishima , Ramon Mirabet , Animal, Luthea Salom , Guillem Roma i els VIDA DJs

Redacció Sant Pere de Ribes 14-07-2018 11:06 Lectures 2288
El Sons Solers es consolida com un

El Sons Solers es consolida com un "slow festival" de referència al territori . Sons Solers

El Sons Solers ha celebrat, aquesta nit i amb un èxit rotund, la seva esperada cinquena edició. Mishima, Ramon Mirabet, Animal, Luthea Salom, Guillem Roma i els VIDA DJs han delectat al públic amb les seves enèrgiques i cuidades actuacions als Jardins Mònaco i a l’Amfiteatre Estrella Damm.

Amb la totalitat de l’aforament venut, 1.000 entrades que es van exhaurir fa una setmana, el festival de Finca Mas Solers ha celebrat la seva edició més multitudinària mantenint la seva filosofia “slow”. Els assistents han gaudit d’una festival diferent a la resta que té com a senya d’identitat l’aposta per la qualitat per damunt de la quantitat. A banda de l’excel·lent programació musical combinada amb una oferta culinària de primer nivell elaborada per l’equip de cuina de Finca Mas Solers, el públic ha pogut gaudir també d’estands de cocteleria premium amb marques tant reconegudes com G’Vine, Brugal o Royal Bliss i de diverses zones chill out per gaudir del festival relaxadament.
 
Jordi Bernet, director del Sons Solers Festival, ha destacat que aquesta cinquena edició “ha estat la consolidació d’una manera de fer, qualitat per davant de quantitat, i ens agrada que el públic ho reconegui”. A més, Bernet ha destacat l’èxit de les principals novetats d’enguany, “l’ampliació de l’aforament a 1.000 persones no ha reduït la confortabilitat dels assistents, ja que el canvi d’ubicació de la zona gastronòmica ens ha permès absorbir amb facilitat aquest increment de públic i poder-los oferir una nit única i cuidada fins a l’últim detall”.

Tot això en un entorn natural incomparable com són els jardins de Finca Mas Solers, sense cues ni actuacions solapades, amb un públic molt divers acompanyat en molts casos de criatures que s’ho passaven d’allò més bé corrent per la gespa i amb els artistes actuant a pocs metres i passejant-se entre els assistents.

Com en les dues edicions anteriors, la moneda oficial ha tornat a ser el Sonso, amb un valor de 2,5€ i que s’ha pogut adquirir en res punts de venda instal·lats en diversos indrets del festival.

Al llarg dels propers dies el Sons Solers anunciarà les dates d’una sisena edició que es presenta amb moltes novetats. 

"Fer l'indiano" o com fer una recreació històrica acrítica i comercial

Fran Moreno i Irene Estevez

Seria molt interessant, de cara a edicions futures, que unes jornades com aquestes incorporessin un bon cicle de conferències, però entre mojitos, vermuts i música cubana creiem que s'ha perdut aquesta gran oportunitat en aquesta edició

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No