Festa Major 2018

Els Nens del Vendrell, a la diada nocturna de Sant Vicenç de Calders

Els vendrellencs van optar per un 4d7 per a la tercera ronda, tot i que fins al segon intent no el van poder descarregar, ja que al primer no es va poder carregar per un problema d'alçades

Redacció El Vendrell 09-08-2018 8:29 Lectures 3806
Els Nens del Vendrell, a la diada nocturna de Sant Vicenç de Calders. Alex Nebot

Els Nens del Vendrell, a la diada nocturna de Sant Vicenç de Calders. Alex Nebot

El passat divendres 3 de juliol, els Nens del Vendrell es van acostar a la plaça Major de Sant Vicenç de Calders, juntament amb els Castellers d'Altafulla, per celebrar la diada nocturna de la Festa Major del poble.

L'actuació a Sant Vicenç és, sempre, una de les diades més caloroses de la temporada. Tot i això, els de la camisa vermella van iniciar la diada amb un 3d8, el qual tenia alguns canvis d'alineació als pisos de segons i terços, i tot i no ser el millor 3 de la temporada, va poder-se mostrar molt solvent, demostrant el domini i la confiança amb aquest castell. A la segona ronda, van optar per un 4d7a, un castell que va servir per rodar peces noves. Els vendrellencs van optar per un 4d7 per a la tercera ronda, tot i que fins al segon intent no el van poder descarregar, ja que al primer no es va poder carregar per un problema d'alçades. En aquest cas, també van aprofitar aquesta estructura per rodar peces noves. La diada va concloure amb un V5.

Després d'una Santa Anna on els Nens del Vendrell varen marxar amb sensacions agredolces, no es pot menysprear el que els hi queda de segon tram de temporada. Aquesta setmana actuen a Llorenç del Penedès, localitat on any rere any aprofiten per demostrar tot el seu potencial i, així, iniciar l'últim tram amb força. Per això, els vendrellencs continuen donant importància a poder omplir tant el local com les places amb el major nombre de castellers possibles. Aquesta setmana, després de l'assaig de divendres, projectaran el seu 5è vídeo de la campanya "Marquem el camí".

La propera cita castellera dels Nens dels Vendrell serà el diumenge 12 d'agost a Llorenç del Penedès, juntament amb la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i la Colla Joves dels Xiquets de Valls.

"Fer l'indiano" o com fer una recreació històrica acrítica i comercial

Fran Moreno i Irene Estevez

Seria molt interessant, de cara a edicions futures, que unes jornades com aquestes incorporessin un bon cicle de conferències, però entre mojitos, vermuts i música cubana creiem que s'ha perdut aquesta gran oportunitat en aquesta edició

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No