Festa Major 2018

Primer 3 de 7 dels Minyons de l'Arboç de la temporada a la la Diada de Pre-Festa Major

És el número 200 des de la represa del la colla, que va ser a l’any 2002

Redacció L'Arboç 22-08-2018 8:51 Lectures 2182
Primer 3 de 7 dels Minyons de l'Arboç de la temporada a la la Diada de Pre-Festa Major. Eduard Kemperman

Primer 3 de 7 dels Minyons de l'Arboç de la temporada a la la Diada de Pre-Festa Major. Eduard Kemperman

El passat diumenge dia 19 d’agost, es va celebrar la Diada de Pre-Festa Major de l’Arboç. En aquesta diada van participar junt amb la colla local dels Minyons de l’Arboç, els Xicots de Vilafranca i els Minyons de Terrassa.

Els de l’Arboç van sortir de 3 de 7 en primera ronda, el qual va ser d’una execució impecable. Aquest 3 de 7 té un valor especial pels Minyons de l’Arboç, ja que era el  primer de la temporada i el número 200 des de la represa del la colla, que va ser a l’any 2002.

En segona ronda els Arbocencs van completar el tercer 2 de 6 de la temporada i per acabar van descarregar un 4 de 6 amb l’agulla. En la ronda de pilars van fer un pilar de 4 i un pilar de 4 aixecat per sota.

També destacar que en el 3 de 7 va haver-hi casteller que el feien per primera vegada i que en els dos pilars de 4 de comiat les dues anxanetes tenien 5 i 4 anys respectivament, per tant una bona notícia de cara al futur de la colla dels Minyons de l’Arboç.

Els arbocencs tenen una doble cita a la seva Festa Major, on dissabte dia 25 d’agost sobre les 21 hores,  actuaran sols a la Plaça de la Vila i el diumenge dia 26 d’agost a les 13 hores actuaran a la Plaça de Vila juntament amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls, Colla Jove Xiquets de Tarragona i Castellers de Vilafranca.

Els objectius dels Minyons de l’Arboç són portar a plaça el 3 de 7, el 4 de 7 i el 2 de 6. El seu Cap de Colla el Jöel Alcalde, sí veu que els assajos de pilar de 5 arriben a bon port en els 3 assajos que queden abans de Festa Major, es podria veure un pilar de 5 vermell a plaça el diumenge.  

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No