Diada de Santa Rosalia

Clàssica de vuit dels Nens del Vendrell a Torredembarra

Redacció El Vendrell 05-09-2018 10:27 Lectures 1318
4d8. Júlia Huguet

4d8. Júlia Huguet

El passat diumenge 2 de setembre, els Nens del Vendrell, juntament amb els Xiquets de Tarragona, van acostar-se a la plaça de la Vila de Torredembarra per celebrar la Diada de Santa Rosalia amb els Nois de la Torre.

L'actuació va iniciar-se amb pilars caminant i, tot seguit, els Nois de la Torre van donar el tret de sortida a la primera ronda. Els Nens, que actuaven en tercera posició, van portar a plaça, un cop més, la clàssica de 8, amb la qual vàren demostrar la importància que té treballar de manera rigorosa assaig rere assaig. Van començar amb el 3d8, que va resultar, en tot moment, molt parat i segur, molt solvent. Es va gaudir a plaça d'un tres impecable. A la segona ronda van fer el 4d8, el qual van haver de treballar una mica, però que van controlar en tot moment. Per tancar la ronda de castells, van fer la td7, l'estructura que va resultar més moguda, però que també es va descarregar sense cap problema. Van finalitzar la diada, una vegada més, amb un Vd5.

Després d'una setmana i mitja de vacances, els Nens del Vendrell tornen a la càrrega per afrontar l'últim tram de la temporada. Amb la clàssica de 8 a Torredembarra, els vendrellencs van demostrar que continuen treballant per la tripleta de 8, la qual esperen poder portar a plaça al més aviat possible. Aquesta setmana, els Nens seguiran treballant els dies habituals d'assaig, és a dir, dilluns, dimecres i divendres. Hi sumaran, a més, diverses activitats de caràcter social.

La propera cita castellera dels Nens del Vendrell serà el diumenge 9 de setembre a la Bisbal del Penedès, juntament amb els Bous de La Bisbal i la Colla Jove de Castellers de Sitges.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres