Camí del concurs

Els Xicots de Vilafranca fan el 3 i el 4 de 8 pel seu 36è aniversari

Amb el Concurs de Castells a prop, els Xicots criden tots els castellers i afecció a participar als assaigs, cada dimecres i divendres, per preparar els castells que portaran a la Tarraco Arena

Redacció Vilafranca del Penedès 17-09-2018 9:35 Lectures 1909
Els Xicots de Vilafranca fan el 3 i el 4 de 8 pel seu 36è aniversari. Xicots de Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca fan el 3 i el 4 de 8 pel seu 36è aniversari. Xicots de Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca han tingut un cap de setmana amb doble actuació, dissabte a la tarda a casa, amb motiu de l’aniversari de la colla, i diumenge al migdia a Terrassa, a l’emblemàtica diada dedicada a Emili Miró. Les dues cites castelleres han servit per sumar dos castells de 8 al sarró, a tres setmanes vista del Concurs de Tarragona.

Dissabte a la tarda a Vilafranca, els de la camisa vermella van completar una actuació de 3 de 8, 4 de 8 i 5 de 7, amb vano de 5 final. Es tractava de la diada del 36è aniversari, que s’havia escaigut l’11 de setembre, a la qual es va convidar els Marrecs de Salt i la Jove de Sitges. La nota més destacable per als amfitrions va ser el 3 de 8 amb el qual van obrir plaça, de bona execució i bones mides, que va mostrar solidesa de la colla en aquest castell.

Per contra, diumenge a Terrassa, amb alguns canvis obligats al tronc, el 3 de 8 s’ha resistit, i s’ha quedat només en dos intents desmuntats. La colla vilafranquina, doncs, ha realitzat una actuació de 5 de 7, 4 de 7 amb l’agulla i 4 de 7.

Amb el Concurs de Castells a prop, els Xicots criden tots els castellers i afecció a participar als assaigs, cada dimecres i divendres, per preparar els castells que portaran a la Tarraco Arena. Abans d’arribar a aquella data, el 6 d’octubre, els de Cal Noi-Noi actuaran a la festa major de Santa Tecla de Sitges, el 29 de setembre. 

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres