Diada castellera

Els Minyons de l’Arboç s’encallen amb el 4 de 7 a la diada del seu local

La intenció dels de la camisa vermella era tornar a repetir els mateixos castells de la Diada de la seva Festa Major, el 3 i el 4 de 7, el dos de 6 i el pilar de 5

Redacció L'Arboç 19-09-2018 9:02 Lectures 3070
Els Minyons de l’Arboç s’encallen amb el 4 de 7 a la diada del seu local. Minyons de l'Arboç

Els Minyons de l’Arboç s’encallen amb el 4 de 7 a la diada del seu local. Minyons de l'Arboç

Aquest passat diumenge dia 16 de setembre a les 12:00 hores, es va celebrar la Diada del Local dels Minyons de l’Arboç al C/ de l’Hospital,13 i els van acompanyar els Carallots de Sant Vicenç dels Horts.

La intenció dels de la camisa vermella era tornar a repetir els mateixos castells de la Diada de la seva Festa Major, el 3 i el 4 de 7, el dos de 6 i el pilar de 5.

A la primera ronda van descarregar un 3 de 7 molt maco. En segona ronda no van poder amb el 4 de 7 per problemes de quadratura de l’estructura i el van haver de desmuntar en dues ocasions. A la tercera ronda van descarregar el dos de 6 i en la ronda de pilars van tornar a descarregar el pilar de 5 per segon cop aquesta temporada.

Per la seva part els Carallots van descarregar en primera ronda el 3 de 7. En segona ronda el 5 de 6 i a la tercera ronda van descarregar el 3 de 6 amb l’agulla. Van acabar amb un pilar de 4 de comiat.

Després de la Diada, va haver-hi una botifarrada per a tots els castellers i castelleres de les dues colles. L’ambient va ser de molta companyonia.

La propera diada que tenen els Minyons de l’Arboç serà la Diada del Record, que es celebrarà el proper 13 d’octubre a la Plaça Catalunya de l’Arboç, en la qual actuaran també els Castellers de Castelldefels, els Castellers de Terrassa i els Manyacs de Parets del Vallès.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres