Diada castellera

Els Minyons de l’Arboç s’encallen amb el 4 de 7 a la diada del seu local

La intenció dels de la camisa vermella era tornar a repetir els mateixos castells de la Diada de la seva Festa Major, el 3 i el 4 de 7, el dos de 6 i el pilar de 5

Redacció L'Arboç 19-09-2018 9:02 Lectures 3360
Els Minyons de l’Arboç s’encallen amb el 4 de 7 a la diada del seu local. Minyons de l'Arboç

Els Minyons de l’Arboç s’encallen amb el 4 de 7 a la diada del seu local. Minyons de l'Arboç

Aquest passat diumenge dia 16 de setembre a les 12:00 hores, es va celebrar la Diada del Local dels Minyons de l’Arboç al C/ de l’Hospital,13 i els van acompanyar els Carallots de Sant Vicenç dels Horts.

La intenció dels de la camisa vermella era tornar a repetir els mateixos castells de la Diada de la seva Festa Major, el 3 i el 4 de 7, el dos de 6 i el pilar de 5.

A la primera ronda van descarregar un 3 de 7 molt maco. En segona ronda no van poder amb el 4 de 7 per problemes de quadratura de l’estructura i el van haver de desmuntar en dues ocasions. A la tercera ronda van descarregar el dos de 6 i en la ronda de pilars van tornar a descarregar el pilar de 5 per segon cop aquesta temporada.

Per la seva part els Carallots van descarregar en primera ronda el 3 de 7. En segona ronda el 5 de 6 i a la tercera ronda van descarregar el 3 de 6 amb l’agulla. Van acabar amb un pilar de 4 de comiat.

Després de la Diada, va haver-hi una botifarrada per a tots els castellers i castelleres de les dues colles. L’ambient va ser de molta companyonia.

La propera diada que tenen els Minyons de l’Arboç serà la Diada del Record, que es celebrarà el proper 13 d’octubre a la Plaça Catalunya de l’Arboç, en la qual actuaran també els Castellers de Castelldefels, els Castellers de Terrassa i els Manyacs de Parets del Vallès.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No