Diada a Sitges

Els Xicots de Vilafranca planten la clàssica de 8 a Sitges

En la recta final per al Concurs de Tarragona, els de Cal Noi-Noi intensifiquen l’assaig, de manera que també n’hi haurà dilluns, a part dels habituals de dimecres i divendres

Redacció Vilafranca del Penedès 01-10-2018 16:13 Lectures 1898
Els Xicots de Vilafranca planten la clàssica de 8 a Sitges. Xicots de Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca planten la clàssica de 8 a Sitges. Xicots de Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca han actuat aquest dissabte a Sitges, en la diada dedicada a Santa Tecla, on han completat una nova clàssica de 8. A una setmana del Concurs de Tarragona, l’objectiu de la colla era plantar castells de 8 amb solvència, i així va poder ser, destacant un carro gros de tronc lleuger. Els vermells van compartir plaça amb la colla amfitriona i els Castellers de Vila-seca.

El primer castell vilafranquí al Cap de la Vila va ser el 3 de 8. El castell es va haver de defensar a la baixada, però no va mostrar més dificultats. A la segona ronda va tenir lloc segurament la nova més esperançadora de la diada, un 4 de 8 alleugerit de tronc respecte dels anteriors, que va mostrar seguretat en tot moment. Finalment, els Xicots van alçar una torre de 7 treballada i van tancar l’actuació amb un pilar de 5 i dos de 4 posteriors.

En la recta final per al Concurs de Tarragona, els de Cal Noi-Noi intensifiquen l’assaig, de manera que també n’hi haurà dilluns, a part dels habituals de dimecres i divendres. Per això, animen tota l’afecció castellera a assistir-hi i a acompanyar la colla dissabte a la tarda a la TAP. Tothom qui es vulgui apuntar amb els Xicots a Tarragona, podrà comptar amb el desplaçament amb bus, samarreta i berenar.  

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres