Nova etapa

La penedesenca Nerea Bassart, cantant de Lax'n'busto en el seu nou disc

Nerea Bassart és una cantautora de Sant Jaume dels Domenys amb un disc al mercat, Lucid Dream (2017), i un EP públicat més recentment, Something in t'he Bone (2018)

Redacció Sant Jaume dels Domenys 03-10-2018 9:35 Lectures 3248
La penedesenca Nerea Bassart, cantant de Lax'n'busto en el seu nou disc. EIX

La penedesenca Nerea Bassart, cantant de Lax'n'busto en el seu nou disc. EIX

La banda del Vendrell Lax'n'busto ja ha escollit cantant per un dels temes del nou disc. La penedesenca Nerea Bassart ha estat seleccionada, després d'un complex procés de selecció. Els cantants interessats havien d'enviar vídeos versionant un tema, a escollir, de la mítica banda de rock català. La cantant penedesenca Nerea Bassart va versionar "Llença't" acompanyada d'una guitarra acústica. Més tard es va fer una preselecció dels vídeos, per acabar escollint 4 finalistes que viurien l'experiència de fer una prova presencial conjuntament amb la banda. Tots els vídeos els podreu trobar al canal de Youtube dels Lax'n'Busto.

Nerea Bassart és una cantautora de Sant Jaume dels Domenys amb un disc al mercat, "Lucid Dream" (2017), i un EP públicat més recentment, "Something in t'he Bone" (2018). La cantant ja ha estat vocalista anteriorment d'una banda de rock, com és el cas del grup vendrellenc "See You Monday".

Els seus últims treballs passen per col·laboracions en directe amb el percussionista Xavi Pomar, així com amb gravacions que es desmarquen del seu estil "rock acústic". Aquest últim és el cas del single "Stay with You" (2018), un tema de tropical house produït per Skurly on Nerea Bassart hi posa la veu, i que ja acumula un gran nombre de visites al Youtube.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No