Tàrraco Arena Plaça

Les entrades per la jornada de dissabte del Concurs de Castells s'esgoten per primera vegada

Les de diumenge es van exhaurir només dues hores després de posar-se a la venda

ACN Tarragona 05-10-2018 10:33 Lectures 3118

Les entrades per a la jornada de dissabte del Concurs de Castells, que tindrà lloc aquest cap de setmana a la Tàrraco Arena Plaça (TAP), s'han esgotat aquest divendres després de registrar les últimes compres al matí. És la primera vegada que s'exhaureixen les localitats per a aquesta jornada, un fet que l'organització interpreta com una mostra de "potència i força". Les actuacions de les colles arrencaran a dos quarts de cinc de la tarda. Per dissabte hi havia a la venda 4.080 entrades de la graderia, i s'han deixat 360 localitats per a colles i 300 per a patrocinadors i promocions. Els tiquets de diumenge es van exhaurir només una hora i 44 minuts després de posar-se a la venda mitjançant una pàgina web el 31 de juliol.

Per diumenge, partint de l'aforament de 4.740 localitats a la graderia, es van posar a la disposició del públic 3.680 entrades, i s'han deixat 760 localitats per a colles i 300 per a patrocinadors. Pel que fa a les localitats del primer pis, que compta amb un aforament de 1.200 places, 1.050 s'han posat a la venda i les altres 150, han quedat reservades per als patrocinadors.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament