Festival de cinema fantàstic

Ron Perlman recull el Premi la Màquina del Temps del Festival de Sitges

L'actor presenta al certamen el film que ha protagonitzat i produït, 'Asher'

ACN/ Pere Francesch Sitges 05-10-2018 19:28 Lectures 3712
Ron Perlman al rebre el premi Màquina del Temps al Festival de SItges, el 5 d'octubre del 2018. ACN

Ron Perlman al rebre el premi Màquina del Temps al Festival de SItges, el 5 d'octubre del 2018. ACN

L'actor nord-americà Ron Perlman, recordat per interpretacions com 'Hellboy' o el seu paper a 'El nom de la rosa', ha rebut aquest divendres el Premi la Màquina del Temps del Festival de cinema de Sitges. Després de recollir el guardó, Perlman ha ressaltat el seu amor per la seva carrera, la seva trajectòria i pel fet de pertànyer a aquest "grup exclusiu de la gent que es dedica al món de la fantasia i del cinema i que camina a sobre les espatlles dels gegants del cinema que ens han precedit". Perlman ha presentat posteriorment la pel·lícula que ha protagonitzat i produït: 'Asher', dirigida per Michael Caton-Jones.

Guanyador del Globus d'Or el 1989, Perlman ha destacat per les seves interpretacions en pel·lícules de gènere com 'Hellboy' o en sèries més actuals com 'Hijos de la anarquía' o més antigues com 'La bella i la bèstia'.

Fa cinc anys, com ha explicat al recollir el premi, Perlman va decidir fer el salt a productor i fer realitat així un dels somnis de la seva vida: "Fer les seves pròpies pel·lícules", les que l'emocionen. "Ara que estic a una edat que s'apropa a la jubilació he decidit fer aquest canvi cap a la producció i el meu primer guió d'aquesta nova etapa va ser 'Asher'", que s'ha projectat després de l'agraïment de Perlman.

Asher, així és com també es diu el protagonista de la cinta. Ell és un antic membre del Mossad que s'ha convertit en assassí a sou, vivint de manera austera en un Brookyn en perpètua transformació. Arribant al final de la seva carrera i potser de la seva vida, Asher trenca una promesa que va fer de jove quan coneix Sophie en una feina que es torça.

GUIA IL·LUSTRADA DE L'HAVANA XICA

Sitges, només sol i calitges?

Bienve Moya

Vull advertir una vegada més que aquests articles quinzenals no són treballs de divulgació històrica sinó que tenen una deliberada vocació literària. Pretenen sobretot despertar la curiositat i excitar, si és possible, la imaginació sobre allò que va ser un dia, i el caliu què en queda de la foguera que havia estat

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No