Llibreria l’Odissea

Núria Busquet Molist guanya el 19è premi El lector de l’Odissea amb 'Partícules'

És la primera vegada que el certamen guardona obra ja publicada

ACN Vilafranca del Penedès 24-10-2018 14:33 Lectures 3044
Pla curt de l'escriptora Núria Busquet Molist, autora de 'Partícules'. Llibreria l'Odissea

Pla curt de l'escriptora Núria Busquet Molist, autora de 'Partícules'. Llibreria l'Odissea

‘Partícules’, de Núria Busquet Molist, s’ha endut el 19è premi El lector de l’Odissea, segons ha revelat aquest dimecres l’organització del certamen. Els relats de Busquet han obtingut la majoria de vots emesos pels lectors que han conformat el jurat, en la primera edició del concurs en què s’ha premiat obra ja publicada arran d’una reformulació de les bases de participació. Segons destaca la Llibreria l’Odissea, impulsora del certamen, ‘Partícules’ és una anàlisi de les diferents maneres de relació entre les persones, el qual es desenvolupa a la ciutat de Prípiat, prop de la central de Txernòbil. La guanyadora s’ha imposat a altres 20 obres triades pel Comitè de selecció del Premi entre el conjunt de títols publicats durant el 2017 a Catalunya.

Núria Busquet Molist va néixer a Cardedeu l’any 1974 i és traductora, escriptora i activista cultural. Llicenciada en Traducció i Interpretació i Màster en Estudis de la Diferència Sexual, ha traduït les obres de teatre ‘Jerusalem’, ‘Quatre minuts, dotze segons’ i ‘Forat de conill’, així com els poemaris ‘Nit fidel i virtuosa’ i ‘Dades sobre la lluna’. Al mateix temps, és organitzadora del Festival de Poesia de Cardedeu PAM! (Poesia a Manta!)

‘Partícules’ es presentarà a Vilafranca del Penedès el proper 16 de novembre en un acte públic durant el qual la Llibreria l’Odissea lliurarà el premi a l’escriptora.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres