Nou disc

Bianima publica el seu segon disc, ‘Ubi Sunt’

El grup de rock vilanoví presenta nou temes propis que van des de el Rock fins al Metal Alternatiu

Redacció Vilanova i la Geltrú 27-10-2018 12:40 Lectures 1228

El grup es va formar a mitjans de 2013 a Vilanova i la Geltrú com a grup de versions amb el nom de Unleashed Project. El 2015 va publicar el seu primer disc ‘Dualidad’, que incloïa 7 temes de composició pròpia, comptant amb la producció de Roger Martínez (Invasionate Records) i va ser en aquell moment quan va adoptar el nom de Bianima.

El grup està format per ex components d’altres grups com Kon-Ira, Alpha Incident o Enoma, tots ells amb més de 15 anys d’experiència. L’estil que practica va des de el Rock fins al Metal Alternatiu, amb influències de grups com Alter Bridge, Stone Sour, Disturbed, Sôber o System of a Down.

Aquest octubre s’ha publicat a totes les plataformes digitals el segon disc amb el nom de ‘Ubi Sunt’, que inclou 9 temes propis i, en el format físic, una versió del cantant Seal com a Bonus Track. Roger Martínez ha tornat a fer les tasques de gravació i producció.

Bianima està format per: Dani (Veu i guitarra), Pedro (Guitarra), Oriol (Baix) i Jose (Bateria)

Bianima publica el seu segon disc, ‘Ubi Sunt’. Eix
Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament