Gòspel

La Basílica de Santa Maria de Vilafranca acull dissabte el primer gran concert del MUSiCVEU Festival

The London Community Gospel Choir, actua dins el cercle de 9 concerts que MUSiCVEU Festival ha programat per l'edició d'enguany

Redacció Vilafranca del Penedès 19-11-2018 13:25 Lectures 2327
The London Community Gospel Choir. EIX

The London Community Gospel Choir. EIX

Queden pocs dies per poder gaudir del gran concert de Gòspel que The London Community Gospel Choir realitzarà a la Basílica de Santa Maria a Vilafranca del Penedès.

El 24 de novembre a les 21:00 hores, Santa Maria serà el gran escenari d'un espectacle que il·luminarà el temple de música, llum i color. Gòspel en estat pur i en la seva màxima essència en un marc incomparable i fent especial connexió amb el seu origen. El Gòspel va sorgir al començament del segle XX als Estats Units com a càntic religiós entre la població afroamericana. El mot anglès és una evolució de godspell, que és una contracció de dues paraules God i Spell significant Paraula de Déu.

Aquest cop, THE LONDON COMMUNITY GOSPEL CHOIR tornen a Vilafranca per obrir aquesta nova edició del MUSiCVEU Festival en petit format i amb un directe molt especial i potent que no deixarà ningú indiferent i en el que interpretaran peces com Hallelujah de Leonard Cohen, Let It be, Amazing Grace i Happy day... entre altres.

The London Community Gospel Choir es va fundar l'any 1982 pel reverend Bazil Meade a Londres. La formació va anar nodrint-se amb membres de tots els racons de la ciutat. Versàtil, flexible i conegut per interpretar sons dinàmics i crear riques harmonies, autors de la banda sonora del film El rey león i col·laboradors d'artistes com George Michael, James Brown, Sting, Nick Cave, Paul McCartney, Madonna i Tina Turner entre molts altres, The London Community Gospel Choir és, sens dubte, una de les millors formacions del gènere gòspel-soul d'Europa. L'energia i la força de les seves interpretacions són destacables, i les veus, espectaculars.

La recaptació del concert és en benefici de Càritas Interparroquial que invertirà els recursos obtinguts a millorar i potenciar els projectes educatius per infants i adults del nostre territori.

Les entrades ja estan a la venda previ donatiu de 12€. És poden adquirir a: www.topticket.cat, Fòrum Berger Balaguer, Càritas Vilafranca i Parròquies de Vilafranca.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No