Consell comarcal

L’acció teatral "Casa" sobre les persones refugiades inicia gira pel Garraf

L'obra està creada per un grup de joves de la comarca i inicia una gira de presentacions pels municipis

Redacció Vilanova i la Geltrú 22-11-2018 21:21 Lectures 3444
L’acció teatral

L’acció teatral "Casa" sobre les persones refugiades inicia gira pel Garraf. CC Garraf

L’acció teatral “Casa”, creada per un grup de joves de la comarca, inicia una gira de presentacions pels municipis del Garraf. “Casa” explora la situació de les persones refugiades des de diferents punts de vista: les creences infantils enfrontades amb la realitat, la doble moral de l'Europa fortalesa, els diferents posicionaments entre els membres d’una família, el testimoni d’una jove siriana, la natura i el canvi climàtic com a nous desencadenants de les migracions i el tràfic lucratiu d’armes.

La gira comença el dissabte 1 de desembre a l’Escola El Morsell d’Olivella a les 19 h i continuarà dilluns 3 de desembre a l’Institut Alexandre Galí de Les Roquetes - Sant Pere de Ribes, dimecres 5 de desembre a l’Institut El Vinyet de Sitges, dilluns 10 de desembre al Foment Vilanoví de Vilanova i la Geltrú a les 19:30 h i dimecres 12 de desembre a l’Institut Cubelles. Les presentacions d’Olivella i Vilanova i la Geltrú són d’entrada lliure, amb aforament limitat.

L'acció teatral es va crear en el marc del curs de teatre social, que impulsa el Consell Comarcal del Garraf amb el suport de la Diputació de Barcelona i la coordinació de l’Aula d’Activitats Teatrals Tracart. Els textos de l’obra van sorgir del material generat pels propis participants del curs, amb el treball fet amb diferents llenguatges escènics. La dramatúrgia també inclou textos de la novel·la “Llàgrimes de sal” de Lidia Tilotta i Pietro Bartolo, i del poema “Refugiats” de Brian Bilston. “Casa” es va estrenar el passat mes d’abril al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú en motiu del Dia Internacional del Teatre. 

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré