Reis 2019

La Cavalcada de Reis de Vilanova i la Geltrú es transmetrà per TV3 (VÍDEO)

L'espectacle es va renovar totalment ara fa 20 anys amb disseny escenogràfic i de vestuari obra del reconegut creador Amadeu Ferré

Redacció Vilanova i la Geltrú 27-11-2018 13:50 Lectures 6153

La transmissió de TV3 explicarà que la Cavalcada de Vilanova i la Geltrú es va renovar totalment ara fa 20 anys, el 1998, amb disseny escenogràfic i de vestuari obra del reconegut creador Amadeu Ferré. També mostrarà que la cavalcada compta amb la participació de més de 200 persones voluntàries vinculades a diferents entitats i associacions de la localitat i recorre els carrers més cèntrics de la ciutat.

La transmissió serà d'Eloi Cordomí i Ester Bertran. L'Eloi, conegut per les seves aparicions a les informacions meteorològiques de la cadena i al magazín "Tot es mou", aproparà, amb la seva naturalitat i empatia amb l'espectador, els trets principals i més curiosos de la cavalcada i de la ciutat. I l'Ester, reportera habitual del magazín de tarda de TV3 "Tot es mou", donarà una visió divertida i sorprenent dels fets que hagin passat els dies previs a la cavalcada, com l'arribada del patge reial Eliseu o l'entrenament que estan rebent els cavalls que participaran en la cavalcada. L'Ester també farà connexions des dins mateix de la cavalcada, per viure-la i transmetre-la com si fos una vilanovina més.

Personatges del Super3

Eloi Cordomí també rebrà al seu espai d'entrevistes situat al centre neuràlgic de la cavalcada, a la plaça de la Vila, la visita de personatges emblemàtics de la ciutat per la seva projecció professional. I el visitaran personatges del canal Super3. Els vilanovins i vilanovines, coneguts col·loquialment com a "llunàtics", per la llegenda de "La lluna en un cove", rebran la visita d'un personatge nadiu de la lluna, el "Biri Biri". Per primera vegada el popular personatge de la família, sortirà fora de la casa i tractant-se d'un bebè, no serà difícil que es perdi per la ciutat amb tantíssima gent com hi haurà. Sort que la família demanarà l'ajuda del públic per trobar-lo a partir de les pistes que es trobin pels carrers.

Al llarg del programa, diferents personatges coneguts pel públic de TV3 faran arribar els seus missatges dels records més divertits, emocionants i curiosos de la nit de Reis. Així els Òscars, Dalmau i Andreu, Toni Cruanyes, Laia Ferrer... entre molts d'altres, explicaran les seves anècdotes més divertides d'aquesta màgica nit.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré