Nadal 2018

Massiva afluència de públic en l'inici de la 16a edició de la Fira de Santa Llúcia

La Fira de Santa Llúcia ha donat la benvinguda a tots els canyellencs i visitants a les dotze del migdia d'aquest dissabte en què ha tingut lloc el tradicional acte de lliurament dels tions als nadons que han nascut aquest 2018

Redacció Canyelles 02-12-2018 8:35 Lectures 824

Arxivat a:

Massiva afluència de públic en l'inici de la 16a edició de la Fira de Santa Llúcia. Ajuntament de Canyelles

Massiva afluència de públic en l'inici de la 16a edició de la Fira de Santa Llúcia. Ajuntament de Canyelles

La 16a Fira de Santa Llúcia està en plena marxa. A les nou del matí en punt, l'alcaldessa Rosa Huguet, ha donat el tret de sortida d'aquesta edició tan especial de la fira canyellenca. Ha agraït el suport i el treball de tothom en aquests 16 anys que han fet possible que la Fira de Santa Llúcia de Canyelles sigui única i especial i que s'hagi convertit en la segona fira de Nadal més important de Catalunya.

La Fira de Santa Llúcia arriba a la seva 16a edició carregada de novetats i activitats per a tota la família i amb la fermesa d’haver-se consolidat com la segona Fira de Nadal de Catalunya. Els dies 1 i 2 de desembre, els carrers del municipi es tornen a convertir en un gran mercat de Nadal, amb més de 350 parades, i amb un programa d’actes molt extens, amb més exposicions, més tallers infantils, les tradicionals cantades de nadales, l’Arbre dels Desitjos, la tradicional escudella de Nadal, la Haima del Patge Vibó, la Casa del Pare Noël i les activitats per als més petits a la zona del Pol Nord, el Tió Gegant, i enguany, una de les grans novetats, la gran bola de Nadal, la Casa de la Xocolata Belga o l'exposició de Mortadelo i Filemón.

El primer tió per als nadons

La Fira de Santa Llúcia ha donat la benvinguda a tots els canyellencs i visitants a les dotze del migdia d'aquest dissabte en què ha tingut lloc el tradicional acte de lliurament dels tions als nadons que han nascut aquest 2018 a Canyelles.

L'acte, que ha comptat amb un bon nombre de personalitats entre les quals alcaldes d'arreu del país, els diputats Pere Pons (adjunt d'Esports) i Miquel Forns (Turisme) també hi ha assistit una delegació del poble italià agermanat Castelvecchio Subequo i del poble alemany d'Adeshlag, amb qui s'ha signat l'acord d'agermanament també durant aquest acte.

La fira segueix durant tot el cap de setmana amb nombroses activitats per a tothom, tallers per a tota la família, exposicions i una gran varietat de més de 350 parades.

"Fer l'indiano" o com fer una recreació històrica acrítica i comercial

Fran Moreno i Irene Estevez

Seria molt interessant, de cara a edicions futures, que unes jornades com aquestes incorporessin un bon cicle de conferències, però entre mojitos, vermuts i música cubana creiem que s'ha perdut aquesta gran oportunitat en aquesta edició

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No