La Nit del Circ

La Carpa Revolució, nominada als Premis Zirkòlika 2018

El projecte ribetà està nominat al certamen referent del circ a Catalunya

Redacció Sant Pere de Ribes 07-12-2018 12:21 Lectures 3600
La Carpa Revolució, nominada als Premis Zirkòlika 2018. Carpa Revolució

La Carpa Revolució, nominada als Premis Zirkòlika 2018. Carpa Revolució

La Carpa Revolució ha estat nominada als Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya 2018. La proposta de creació, residència i exhibició d’arts escèniques a Sant Pere de Ribes, impulsada per l’associació cultural Fes + Chapeau, ha estat nominada a la categoria “Iniciativa per a la projecció del circ” en el certamen referent del món del circ a Catalunya.

Aquest reconeixement s’atorga a la millor iniciativa que hagi ajudat a la projecció del circ de Catalunya. S’inclouen en aquest premi accions locals i també internacionals, així com activitats que tinguin a veure amb la gestió, la producció o la teoria del circ.

Els Premis donen suport i reconeixement al treball artístic dels artistes i companyies de circ catalanes des del 2010. Organitzada per la revista Zirkòlika (revista de les arts circenses) la present edició dels Premis ha rebut 44 candidatures de 34 companyies a 11 categories. Enguany els guardons de referència del circ català s’han ampliat amb dues noves categories: millor entrada o espectacle de pallassos i millor trajectòria. A més, s’han separat les categories de circ de sala i de carpa.

En total, s’atorgaran 11 guardons, entre els quals el Gran Premi BBVA Zirkòlika. Les candidatures premiades es donaran a conèixer a la Nit de Circ, la Gala de lliurament dels premis el proper dimecres, 19 de desembre al Born CMM de Barcelona, a les 20h.

La Nit de Circ reuneix al sector professional, als mitjans de comunicació, a personalitats públiques i institucionals i al públic general per compartir i gaudir d’un espectacle de circ i de la proximitat i unió de tot el sector del circ. Els Premis Zirkòlika de circ de Catalunya tenen l’objectiu de donar reconeixement i notorietat al circ.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No