Estudi d'Art Vidal

"El hermano animal", una visió de Sabrina Guitart i Pilar Mena a Sitges

Una trentena de fotografies i il·lustracions de les dues artistes sobre la relació dels humans amb la natura i la pèrdua de vincle omplen l'Estudi d'Art Vidal fins al 31 de desembre

Redacció Sitges 20-12-2018 12:17 Lectures 1782

"El hermano animal", una visió de Sabrina Guitart i Pilar Mena a Sitges. Ajuntament de Sitges

L'Estudi d'Art Vidal acull aquests dies l'exposició "El hermano animal", una mostra de fotografies de Sabrina Guitart i il·lustracions de Pilar Mena, que es pot visitar fins al 31 de desembre.

La selecció d'obres de les dues artistes s'ha realitzat a partir d'un nexe en comú com és la relació dels humans amb la natura i la distància que es genera entre ells per la pèrdua de vincle. Retrats, instants i expressions humanes i animals se succeeixen en una mostra plena de sentit emocional i animal.

Nascuda a Paris, resident als Estats Units i també a Sitges durant molts anys, Sabrina Guitart és fotògrafa i poeta. La seva activitat com a fotògrafa l'ha portat a treballar la imatge en blanc i negre unida a la paraula, la poesia i el moviment.

La pintora Pilar Mena, coneguda pels seus retrats femenins contextualitzats en racons sitgetans, ha renovat el seu estil després que estades a Formentera i Brasil s'han revelat com una nova font d'inspiració.

L'exposició romandrà oberta fins al 31 de desembre en horari de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores. La inauguració de la mostra tindrà lloc el proper dissabte 22 de desembre a les 20.00 hores.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No