Reis 2019

El magatzem màgic dels Reis d'Orient obre portes a Canyelles

Estarà obert el dijous 4 de gener i el divendres 5 de gener

Redacció Canyelles 20-12-2018 16:45 Lectures 1337
El magatzem màgic dels Reis d'Orient obre portes a Canyelles. Ajuntament de Canyelles

El magatzem màgic dels Reis d'Orient obre portes a Canyelles. Ajuntament de Canyelles

L'arribada dels Reis Mags d'Orient és cada vegada més a prop i, un any més, a Canyelles han preparat un magatzem màgic on guardaran alguns regals que lliuraran als infants a la seva arribada al municipi, el 5 de gener. Aquest magatzem màgic estarà obert, a la Sala Multicultural, el dijous 4 de gener, de deu del matí a dues del migdia, i de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre. I també el divendres 5 de gener, de deu del matí a dos quarts de tres del migdia. Els regals han d'estar degudament embolicats i amb el nom i l'edat dels infants. Els Reis Mags lliuraran un regal per a cada infant a la Sala Multicultural, on seran rebuts oficialment a Canyelles després de la seva arribada i cavalcada pels carrers del municipi.

Cavalcada dels Reis Mags d'Orient, divendres 5 de gener a les sis de la tarda

Està previst que els Reis Mags d'Orient arribin a Canyelles, aquest divendres 5 de gener, cap a les sis de la tarda. Iniciaran la Cavalcada Reial des de l’aparcament de l’escola, carrer del Romanguer, per seguir pels carrers de Santa Magdalena i Ramon Sanvisens fins al lateral de la carretera C-15Z per continuar pel carrer Nou i el de la Bassa d'en Llot i el carrer Major fins a la Sala Multicultural, on seran rebuts per tots els infants del poble i per l'alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet. Ella és l'encarregada de donar la benvinguda als Reis Mags i a la seva comitiva al poble i també de donar-los la clau màgica perquè puguin accedir a totes les cases, una vegada els més petits estiguin dormint, per deixar-los infinitat de sorpreses i regals.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré