Reis 2019

Banyeres del Penedès s'adhereix a la campanya "Cap nen celíac sense caramels"

Tots els caramels que faran servir el Patge Reial i S.M els Reis d’Orient seran sense gluten

Redacció Banyeres del Penedès 26-12-2018 8:48 Lectures 3441
Banyeres del Penedès s'adhereix a la campanya

Banyeres del Penedès s'adhereix a la campanya "Cap nen celíac sense caramels". EIX

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès s’ha adherit per primer any a la campanya que ha engegat l’Associació Celíacs de Catalunya “Cap nen celíac sense caramels”. Per aquest motiu, tant els caramels de la visita del Patge Reial com els que es repartiran durant la cavalcada de S.M els Reis d’Orient seran sense gluten.

Amb aquesta campanya, l’Associació Celíacs de Catalunya, vol donar visibilitat a una de les malalties que molts infants estan patint i la qual l’any passat va rebre el suport de gairebé 140 ajuntaments d’arreu de Catalunya i Menorca. El 60% de la població celíaca són infants, és a dir, uns 50.000 nens i nenes pateixen celiaquia a Catalunya i Menorca i no tots podran gaudir d’una festa tan entranyable com és la cavalcada de S.M els Reis d’Orient.

Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, amb aquest petit gest, vol facilitar que tots els infants del municipi puguin gaudir dels caramels en una data tan important per ells.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré