Carnaval 2019

L'organització de les Comparses de Nit anuncia l'anul·lació de l'acte

Redacció Vilanova i la Geltrú 08-01-2019 21:50 Lectures 4936

L'organització de les Comparses de Nit, un dels actes de recent incorporació al Carnaval de Vilanova i la Geltrú que coincidia amb el Ball de Manton, acaba de comunicar a través de les xarxes socials l'anul·lació de l'acte aquest any: "hem fet mans i mànigues per intentar tirar-ho endavant, d’aquí que haguem tardat en informar-vos i que ens hagi costat tantíssim aquesta decisió". Els responsables de l'acte diuen que tenien el compromís que l'Ajuntament ampliaria el seu suport amb més infraestructures i l'assegurança, però que no ha estat així. A més, consideren que hi ha "poca col·laboració d’una gran majoria d’entitats i la nul·la ajuda de la FAC".

Així que finalment aquest carnaval no es faran les Comparses de Nit, un acte gratuït que va sorgir de forma espontània i que en els darrers anys havia mobilitzat centenars de parelles de comparsers: "estem oberts a reprendre-ho possiblement l’any vinent i a que més gent pugui entrar a donar un cop de mà per tal de poder tirar-ho endavant".

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré