Artistes plàstics i tallers

S’obren les inscripcions per participar en la XXVI Fira d’Art de Sitges

Com a novetat, s’amplia la convocatòria i tallers i col·lectius d’artistes podran participar per primera vegada a la fira amb els seus projectes

Redacció Sitges 17-01-2019 19:27 Lectures 3767
S’obren les inscripcions per participar en la XXVI Fira d’Art de Sitges. Ajuntament de Sitges

S’obren les inscripcions per participar en la XXVI Fira d’Art de Sitges. Ajuntament de Sitges

La XXVI Fira d’Art de Sitges ha obert les inscripcions i per primera vegada amplia la convocatòria a tallers i col·lectius d’artistes per escollir els creadors que poden presentar obres de dibuix, pintura, gravat i escultura. Els artistes han de passar un procés de selecció a càrrec d’un jurat especialitzat. Fins al 15 de febrer els artistes poden presentar presencialment les seves creacions a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), situada al carrer Nou, 12.

La Fira d’Art, organitzada per la regidoria de Cultura, Tradicions i Festes, torna a incentivar la participació dels artistes amb un reclam artístic: entre l’obra dels creadors s’escollirà la imatge de la Fira d’Art del 2020. Enguany participaran en aquesta nova edició de la Fira d’Art el pintor Ki Hong Chung, guanyador del XXXII premi de pintura Sanvisens i l’escultor Xavier Puente Vilardell, guanyador del XXII premi d’escultura Pere Jou.

Les bases de participació es poden consultar a través de la pàgina web de l’ajuntament www.sitges.cat/cultura. Tindran prioritat els artistes residents a Sitges, a la resta de la comarca del Garraf i les comarques de l’Alt Penedès i del Baix Penedès.

Inscripcions electròniques o presencials

Les persones interessades a participar a la Fira d’Art s’han d’inscriure via electrònica mitjançant la pàgina web www.sitges.cat/cutlura. Les inscripcions també es poden fer presencialment a l’OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana) al Carrer Nou, 12, del 14 de gener al 15 de febrer. L’horari és de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 hores, dijous de 16 a 18.30 hores i dissabtes de 10 a 13 hores a l’OAC.

A l’hora de fer la preinscripció cal aportar obligatòriament el currículum vitae i un dossier fotogràfic de l’obra representativa que s’exposarà a la Fira.  Les imatges han de ser en format jpg. Els artistes de Sitges i de la resta de la comarca del Garraf han de portar el justificant d’empadronament. La preinscripció es pot formalitzar fins al 15 de febrer a les 13 hores.

El jurat especialitzat seleccionarà els artistes a qui es concedirà la plaça i se’ls informarà el 19 de febrer si han estat seleccionats.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament