Festival de música

In Crescendo entusiasma al públic del MUSiCVEU en un concert molt especial ple de gom a gom

In Crescendo va demostrar que tenen recorregut i que porten al darrera molta feina feta, la coordinació, harmonia vocal, els moviments, fan que sigui un grup que dóna molta presència a dalt l’escenari

Redacció Vilafranca del Penedès 22-01-2019 18:03 Lectures 1159
In Crescendo entusiasma al públic del MUSiCVEU en un concert molt especial ple de gom a gom. Jordi Sueiro

In Crescendo entusiasma al públic del MUSiCVEU en un concert molt especial ple de gom a gom. Jordi Sueiro

El passat 20 de gener a les 19 hores, el festival solidari MUSiCVEU va presentar IN CRESCENDO en un magnífic concert al Fòrum Berger Balaguer. Un espectacle musical de la mà del jove grup vocal de 10 veus privilegiades, guanyadors del Oh Happy Day de TV3, amb una gran formació de cant coral, particulars arranjaments, original posada en escena, quatre CD al mercat i destacant la cerca constant d’innovació i la creativitat.

Un concert que va ser molt especial i emotiu amb ple absolut de públic i on van interpretar una selecció de les cançons que més han marcat al grup, algunes 100% a capella i altres acompanyades de piano i caixó de percussió que van tocar els mateixos membres del grup.
In Crescendo va demostrar que tenen recorregut i que porten al darrera molta feina feta, la coordinació, harmonia vocal, els moviments, fan que sigui un grup que dóna molta presència a dalt l’escenari, oferint sempre un concert màgic i emocionant que ben segur queda a la retina dels assistents.

Al final del concert ens van oferir un bis amb la cançó The Cercle of Life, que va posar la pell de gallina al públic i van tancar el concert amb una foto de família on tots van alçar els braços deixant aquesta gran imatge.   

Els valors afegits del Festival MUSiCVEU

El Festival MUSiCVEU destina part de la seva recaptació per millorar i potenciar els projectes educatius per infants i adults que duu a terme Càritas Interparroquial de Vilafranca al territori.

Com cada edició del Festival solidari, en finalitzar el concert, els seus assistents poden gaudir d’una copa de cava i catànies, per gentilesa dels patrocinadors Cava Oriol Rossell i Casanella’s Almonds. Aquest meet&greed té lloc a la sala d’exposicions de la planta baixa on el mateixos membres del grup van signar Cd’s i van fer una copa de cava amb el públic assistent.

Cal destacar que el grup In Crescendo va aportar part de la venda dels seus discs  a la finalitat social del festival, en benefici de Càrites Interparroquial de Vilafranca.  

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No