Carnaval 2019

S'obre el termini per inscriure's al sorteig per veure les Comparses des del balcó de l'Ajuntament

Se sortejaran cinc invitacions dobles entre les persones inscrites

Redacció Vilanova i la Geltrú 04-02-2019 16:48 Lectures 1661

Avui dilluns, i per vuitè any consecutiu, s'ha obert el termini per inscriure's al sorteig de cinc passis dobles per veure Les Comparses de Vilanova i la Geltrú des del balcó de l'Ajuntament.

Per poder participar i obtenir una de les invitacions cal tenir 18 anys i estar empadronat/da al municipi. El període d'inscripció és obert fins al 18 de febrer i es podrà fer per Internet o bé presencialment, adreçant-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), que es troba a la planta baixa de l'Ajuntament, en el seu l'horari habitual.

Inscripcions en línia AQUÍ

El dia 21 de febrer a les 13 h, en un acte públic al Saló de Plens de l'Ajuntament es farà el sorteig i es donarà a conèixer els noms dels guanyadors i guanyadores. A més, entre les persones assistents al sorteig, també se sortejarà un passi doble per veure les comparses des dels balcons de la biblioteca Joan Oliva.

D'altra banda, el mateix dijous 21 de febrer a les 12 del migdia es farà el lliurament de 60 invitacions dobles per veure Les Comparses des dels balcons de la biblioteca municipal Joan Oliva. Aquestes invitacions s'entregaran a persones majors de 65 anys, que han estat escollides mitjançant una tria aleatòria del cens municipal. Enguany serà la sisena vegada que l'Ajuntament convida les persones de major edat mitjançant aquest procediment, a gaudir de l'acte principal del Carnaval vilanoví que se celebrarà el diumenge 3 de març.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament