Carnaval 2019

La comissió de Carnaval de Vilafranca organitza una nova edició del Curtnaval

El Curtnaval és un concurs de curtmetratges obert a tothom i amb un lema comú en el marc del Carnaval de Vilafranca

Redacció Vilafranca del Penedès 06-02-2019 12:02 Lectures 2129
La comissió de Carnaval de Vilafranca organitza una nova edició del Curtnaval . EIX

La comissió de Carnaval de Vilafranca organitza una nova edició del Curtnaval . EIX

El Curtnaval és un concurs de curtmetratges obert a tothom i amb un lema comú en el marc del Carnaval de Vilafranca que tindrà lloc del 28 de febrer al 8 de març.

En aquesta 7a edició del concurs de curtmetratges, com en els darrers anys s’han obert les inscripcions perquè qui ho vulgui presenti el seu curtmetratge d’una durada màxima de 5 minuts i amb un lema comú diferent cada any que es dona a conèixer un cop s’ha formalitzat la inscripció. Es pot participar individualment o en grup. Aquests participants tenen temps fins al dia 25 de febrer per presentar via online les seves creacions.

El dia 28 de febrer, a les 22,30h just després de l’arribo del Rei Carnestoltes XVIè i I de Vilafranca, s’espera que Cal Bolet s’ompli dels creadors i creadores dels curts i públic en general.

En aquesta elegant gala de lliurament de premis, es visualitzaran totes les obres presentades així com el tradicional curt de la Comissió de Carnaval. Un cop tot visualitzat, els espectadors podran votar i, després del recompte, es repartirà el premi del públic (en funció dels vots que tingui cada presentació) i el de la Concubina (atorgat pel jurat de la comissió de Carnaval de Vilafranca). Els premis són un pernil i 100 euros, respectivament.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres