Associació de músics del Baix Penedès

La convocatòria artística per al BPFest del Vendrell estarà oberta fins el 25 de febrer

El BPFest és un festival de proximitat amb diferents escenaris a peu de carrer, música en directe i amb totes les activitats gratuïtes

Redacció El Vendrell 07-02-2019 12:19 Lectures 2419
La convocatòria artística per al BPFest del Vendrell estarà oberta fins el 25 de febrer. EIX

La convocatòria artística per al BPFest del Vendrell estarà oberta fins el 25 de febrer. EIX

El 4 de maig arribarà la segona edició del BPFest al Vendrell amb l'objectiu de ser la gran festa musical del Baix Penedès. El BPFest és un festival de proximitat amb diferents escenaris a peu de carrer, música en directe i amb totes les activitats gratuïtes, organitzat per l’Associació de músics del Baix Penedès (AMBP) i la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Vendrell.

La convocatòria artística per actuar dins la programació del festival està oberta fins al 25 de febrer.  Les bandes i grups interessats a participar-hi es poden adreçar al web del festival www.bpfest.cat, on hi ha tota la informació i el formulari d’inscripció.  El dia 4 de març es farà pública la selecció d'artistes que actuaran al festival. Dins de la selecció de propostes hi haurà tant grups del Baix Penedès com formacions d'arreu del territori.

L’organització del festival té la voluntat d’oferir una programació diversa tant en estils com en trajectòria, amb propostes emergents i amb formacions consolidades. Tot plegat, pensat tant per un públic general i familiar com professional.

EL BPFest Pro

El BPFest PRO forma part de la programació del Festival; es un espai obert a professionals del sector, programadors, músics, mànagers, promotors i interessats amb el món musical. Es programaran xerrades i una taula rodona, així com dues masterclass per a músics. L’objectiu principal d’aquest espai és dinamitzar el sector musical i cultural, així com establir sinergies i nous contactes.

Vols format part de l’equip de voluntaris?

Des de l'organització es fa una crida per a trobar voluntariat per al BPFest: només cal ser major de 16 anys i voler viure l'experiència d'estar dins d'un festival sent partícip en les diferents tasques de l'organització.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament