20 anys d'Atrapados en azul

Ismael Serrano commemora els seus 20 anys a l'Auditori Pau Casals del Vendrell

És un concert acústic, refinat i emocionant, en què el cantautor madrileny repassarà els seus èxits i presentarà noves cançons i versions

Redacció El Vendrell 12-02-2019 10:18 Lectures 814
Ismael Serrano commemora els seus 20 anys a l'Auditori Pau Casals del Vendrell. EIX

Ismael Serrano commemora els seus 20 anys a l'Auditori Pau Casals del Vendrell. EIX

Aquest dissabte l'Auditori Pau Casals acollirà un dels grans reclams de la programació d'aquest semestre i que, des del primer moment, ha generat molt d'interès. Ismael Serrano, després d'esgotar entrades a Barcelona, Madrid o València, farà aturada a la sala de Sant Salvador per mostrar el seu espectacle, tant compromès com el primer dia.

El debut d’Ismael Serrano fa vint anys, amb l’històric Atrapados en azul, va ser tot un revulsiu per a la cançó d’autor en castellà. Ara, el músic de Vallecas bufa les espelmes i celebra 20 anys de la seva carrera.

És un concert acústic, refinat i emocionant, en què el cantautor madrileny repassarà els seus èxits i presentarà noves cançons i versions, amb la sinceritat com a bé més preuat, i cançons que, en aquests temps d’incertesa i convulsió, animen a seguir lluitant.

Mesos després de passar triomfalment per Madrid i Barcelona, amb les entrades exhaurides, i de ser aclamat una vegada més a l’Argentina, Ismael Serrano visita el Vendrell amb el seu repertori alhora íntim i personal, d’abast públic i social: cançó, poesia i compromís.

Les entrades pel concert a l'Auditori Pau Casals es poden adquirir a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i al mateix Auditori Pau Casals.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament