Ràdio Cubelles

Convoquen la 23a edició del concurs de contes Víctor Alari de Cubelles

Les obres poden presentar-se fins el 15 de març i enguany també de manera electrònica

Redacció Cubelles 27-02-2019 18:22 Lectures 2920
Convoquen la 23a edició del concurs de contes Víctor Alari de Cubelles. EIX

Convoquen la 23a edició del concurs de contes Víctor Alari de Cubelles. EIX

En paral·lel a l'aniversari, el 22 de març, Ràdio Cubelles, ja té a punt una nova edició del premi literari Víctor Alari, en reconeixement a qui fou el seu primer director. El certamen, que té una dotació econòmica de 2.280 euros, manté les modalitats de narrativa en les categories infantil, juvenil i adult. També en categoria adult es pot optar als premis de poesia, guió radiofònic, l’especial relat negre (policíac, d’intriga o misteri) o el dedicat a la dona. Finalment, es pot participar en el premi a millor lletra d’una cançó, una modalitat que està oberta a totes les edats.

Les obres s’han de fer arribar a l’Oficina d’Informació i Participació Ciutadana (OPIC) fins al 15 de març de 2019 a les 13.00 h. Com a novetat, en aquesta 23a edició es podrà presentar les obres a través del correu electrònic a l'adreça concursvictoralari@cubelles.cat. Les bases completes es poden consultar al web www.radiocubelles.cat.

Enguany es publicarà el 'VI Recull de Contes Víctor Alari 2015-2018', el llibre de les obres guanyadores dels darrers quatre anys. La portada és obra del cubellenc Manolo Millán i les il·lustracions interiors han estat realitzades per Marc Amodeo, Raquel Mayorga, Meritxell Marcillas i Oriol Millan. La presentació del llibre de recull es farà durant l’acte de lliurament dels premis que tindrà lloc el divendres, 26 d’abril.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No