Societat Animada

La Lloll Bertran actua aquest diumenge al MUSiCVEU Festival

MUSiCVEU Festival encara el seu 6è espectacle amb un show musical fresc i ple de bon humor

Redacció Vilafranca del Penedès 06-03-2019 16:17 Lectures 3469
La Lloll Bertran actua aquest diumenge al MUSiCVEU Festival. EIX

La Lloll Bertran actua aquest diumenge al MUSiCVEU Festival. EIX

Aquest diumenge dia 10 de març actuarà la Lloll Bertran a Vilafranca presentant el seu espectacle "La Lloll, Societat Animada". MUSiCVEU Festival encara el seu 6è espectacle amb un show musical fresc i ple de bon humor.

La popular actriu de teatre i televisió Lloll Bertran, acompanyada al piano i a la veu per Isaac Fonoll, presentarà a Vilafranca del Penedès a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer, el seu nou espectacle "La Lloll, Societat Animada", una proposta de teatre musical per a tots els públics plena d'ironia, poesia, paròdies, cançons i bon humor.

A l'actriu Lloll Bertran li agrada posar cullerada en tots els treballs que fa, per això aquest espectacle és molt més que un monòleg teatralitzat que atrapa l'espectador amb el seu gran talent per a la comèdia, el cant, el ball, la paròdia i la capacitat d'emocionar.

El nom tan simpàtic de "La Lloll, Societat Animada" que el formen un duet molt ben avingut i que segons ens ha explicat en exclusiva a MUSiCVEU sovint és acompanyat d’unes bones amigues que formen una S.A., és a dir, una Societat Animada.

Els hi agrada cercar títols en poques paraules que defineixin molt bé l'espectacle que fan, una manera d'observar, reflexionar, criticar i viure la vida de manera divertida i positiva. Sempre rient "amb" l'altre i no pas "de" l'altre. 

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No