Carnaval 2019

Olivella celebra aquest cap de setmana el seu Carnaval

Dissabte 9 serà el dia de la rua, amb el tradicional pregó del Rei Carnestoltes i el ball i concurs de disfresses

Redacció Olivella 07-03-2019 10:22 Lectures 2325
Olivella celebra aquest cap de setmana el seu Carnaval. EIX

Olivella celebra aquest cap de setmana el seu Carnaval. EIX

Divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10 tindrà lloc el Carnaval d’Olivella, carregat d’activitats pensades per a què gaudeixin tant els més petits de la casa com els grans. El Carnaval arrenca divendres a les 17h. amb una xocolatada infantil, i tot seguit, a les 17.30h., hi haurà l’animació dels personatges de la sèrie PJ MASKS.

Dissabte 9 serà el dia de la rua, amb el tradicional pregó del Rei Carnestoltes i el ball i concurs de disfresses. Les inscripcions al concurs de disfresses es podran efectuar el mateix dissabte 9 a les 17.30h., tot just abans de la rua. La rua començarà a les 18h, amb un total de vuit carrosses inscrites i la participació, en les diferents comparses, de 264 persones. Desfilaran cinc colles del municipi (Associació de Sevillanes, The Bears, The Xavales, Tancaparcs, Els Trapillos), una de Vilafranca (Associació Vilaktiva), una de Canyelles (Eventos PC) i una de Sant Pere de Ribes (Ribes Cabaret). El pregó del Rei Carnestoltes tindrà lloc a les 19.30h. i tot seguit hi haurà el concurs de disfresses. La festa seguirà amb el Ball de Carnaval a càrrec del grup MAGMA.

El diumenge dia 10, per tancar el cap de setmana més transgressor de l’any, hi haurà un espectacle d’humor a càrrec del monologuista Tian Lara i tot seguit l’actuació de La Chirigota Los Malotes de Tarragona. El preu simbòlic per assistir de públic a l’espectacle és de tres euros.

L’equip de govern ha assenyalat la importància de la festa respecte a la cohesió i la convivència dels habitants d’Olivella. “El Carnaval té un retorn social molt important, doncs durant un mínim de quatre mesos desenes de ciutadans hi participen en l’organització de la festa”, indica l’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo. “És important posar en valor que els darrers quatre anys hem recuperat La Carpa, doncs durant molt temps no s’hi va poder celebrar”, explica el regidor de Festes Jaume Carol. L’equip de govern agraeix la col·laboració i la participació de la comissió de Festes i la implicació de les comparses en la organització del Carnaval.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No