La llegenda del comte Arnau

Torna el Canta Gran! a l’Auditori Municipal de Vilafranca

Redacció Vilafranca del Penedès 11-03-2019 10:22 Lectures 1188
Torna el Canta Gran! a l’Auditori Municipal de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

Torna el Canta Gran! a l’Auditori Municipal de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca organitza per segona vegada el Canta gran! un concert dirigit a les corals de gent gran. Les corals del Tívoli de Vilafranca del Penedès, Societat Coral el Penedès “el Coro” de Vilafranca del Penedès, Coral IES Eugeni d’Ors de Vilafranca del Penedes, Coral Alborada de Salou, Coral de l’Espaicaixa Sant Magí de Tarragona, Coral Sant Josep de Torreforta de Tarragona i la Coral de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona participaran en aquest concert que acollirà prop de 170 cantaires.

Cantagrans, projecte produït per l’Auditori de Barcelona, és un programa específic que sorgeix directament de les polítiques de benestar social i que pretén promocionar una imatge positiva de la gent gran, incrementar el seu rol actiu, que participin plenament a la societat i que el seu valor repercuteixi en altres generacions. Amb aquesta activitat es vol formar part d’un cicle més de creixement personal i qualitat de vida afegint “vida als anys i no només anys a la vida”.

Les corals interpretaran les peces musicals de La llegenda del comte Arnau amb 5 instrumentistes professionals i 2 solistes. Una cantata, en el marc del projecte Canta gran!, produïda per l’Auditori de Barcelona, i que encarrega a compositors i escriptors catalans de reconegut prestigi. Una obra pensada expressament per ser cantada per un cor de veus de gent gran amb l’acompanyament de músics d’alt nivell professional.

Canta gran! és una activitat amb diferents fases d’actuació: sessions d’assaig amb la pròpia coral, 3 assajos conjunts de totes les corals i 1 concert final interpretat per tots els membres de les corals participants. És fruit del treball de molts mesos dels directors  i membres de les corals i dels assajos conjunts amb la direcció de l’Auditori de Barcelona.

La llegenda del comte Arnau és una obra del compositor Albert Guinovart i dramatúrgia Joan Lluis Bozzo. La direcció musical anirà a càrrec de Montse Meneses.

Canta gran! és una producció de l’Auditori de Barcelona i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona

 

Fitxa artística

Dramatúrgia Joan Lluís Bozzo 

Composició musical Albert Guinovart

Coordinació i direcció musical Montserrat Meneses

Direcció escènica Ignasi Tomàs

Piano Albert Guinovart

Violí Edurne Vila

Trompa Marc Garcia

Contrabaix Guillem Prats

Percussió Fani Fortet

Solista Tànit Bono

Solista Toni Vinyals

Corals participants: Societat Coral el Penedès “El Coro” (Vilafranca del Penedès), Coral del Tívoli (Vilafranca del Penedès), Coral de l’IES Eugeni d’Ors (Vilafranca del Penedès), Coral de l’EspaiCaixa de Sant Magí (Tarragona), Coral Sant Josep de Torreforta (Tarragona), Coral de Sant Pere i Sant Pau (Tarragona) i  Coral Alborada (Salou).

 

Canta Gran!


Dissabte 16 de març, a les 18:00h
Auditori Municipal
Preu entrada anticipada: 6 €

Preu entrada dia del concert: 8 €

Durada aproximada: 50 min

Aforament: 452 localitats numerades

Organitza:                           

Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Produeix

Auditori de Barcelona   

Amb el suport de:

Diputació de Barcelona

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No