Carnaval 2019

Comença la cursa per escollir les millors disfresses del Carnaval 2019

Des d'aquesta mitjanit, ja podeu votar entre les més de 300 colles que van conformar les 12 rues de carnaval del Penedès i Garraf

Redacció Vilanova i la Geltrú 12-03-2019 23:22 Lectures 4317
Comença la cursa per escollir les millors disfresses del Carnaval 2019. EIX

Comença la cursa per escollir les millors disfresses del Carnaval 2019. EIX

Aquesta mitjanit  s'han posat en marxa els concursos de disfresses d'EIX CARNAVAL. Un any més, des d'EIX DIARI estem disposats a trobar les millors mascarades del territori a través d'una votació popular que durant els propers dies seleccionarà les millors disfresses del Carnaval del Penedès 2019, el més divers i multitudinari de Catalunya.

Des d'ara i fins el 27 de març, ja podeu votar entre les molt més de 300 colles que van conformar les 12 rues de l'EIX CARNAVAL i podreu reviure la festa gràcies al catàleg de més de 2.500 fotografies que posem a la vostra disposició. Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Canyelles,  Olivella, Cubelles, Cunit, Calafell, El Vendrell, Sant Martí Sarroca i Santa Margarida i els Monjos han sumat un any més els seus carnavals a través d'EIX CARNAVAL, un portal integral per a la promoció del territori i de la seva festa.

Per votació popular a través dels perfils personals de Facebook, EIX DIARI entregarà els Carnestoles Digitals 2019 a les colles que aconsegueixin un major suport popular a través de les xarxes.

Des de fa sis anys, EIX DIARI fa una aposta per unir sota una mateixa marca de Carnaval del Penedès els carnavals més destacats del territori, unes festes que es viuen i es manifesten de forma molt diferent a cada municipi, però que configuen una gran festa diversa i compatible amb tots els públics i tots els estils.

EIX CARNAVAL 2019 és possible gràcies a la col·laboració dels ajuntaments de Sitges, Sant Pere de Ribes, Canyelles, Olivella, Cubelles, Cunit, Calafell, El Vendrell, Santa Margarida i els Monjos i Sant Martí Sarroca, i el patrocini d'Opticàlia, Ribes Ros, Albà, Centre de l'Opositor, Cemo, Los Encantes, La Sidreria, Leonor Viçon, Centre Fuji Vilanova i Menja't Vilanova.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No