Setmana Santa 2019

Vilafranca obre les inscripcions a la 51a edició de la Cantada de Caramelles

Redacció Vilafranca del Penedès 18-03-2019 10:17 Lectures 1411
Vilafranca obre les inscripcions a la 51a edició de la Cantada de Caramelles. Ajuntament de Vilafranca

Vilafranca obre les inscripcions a la 51a edició de la Cantada de Caramelles. Ajuntament de Vilafranca

El Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca obre la convocatòria per participar en la 51a Cantada de Caramelles de Vilafranca, que tindrà lloc divendres 26 d’abril, a les 19.30 hores, al Claustre dels Trinitaris.

Els grups de cantaires, que poden ser de nois, de noies o mixtos podran oferir, fins a un màxim de 3 temes cadascun, un repertori lliure: caramelles i cançons tradicionals o versions adaptades de peces populars de la música actual.

Els grups o corals interessades a participar en la 51a Cantada de Caramelles de Vilafranca poden inscriure’s fins al 12 d’abril adreçant-se al Servei de Cultura de l'Ajuntament, a l'Escorxador (c. Escorxador, 21) de dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 17 a 21h, per correu electrònic a l'adreça cultura@vilafranca.org, o bé per telèfon, trucant al 93 890 04 59 fins divendres 12 d’abril.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres