Setmana Santa 2019

Vilafranca obre les inscripcions a la 51a edició de la Cantada de Caramelles

Redacció Vilafranca del Penedès 18-03-2019 10:17 Lectures 1331
Vilafranca obre les inscripcions a la 51a edició de la Cantada de Caramelles. Ajuntament de Vilafranca

Vilafranca obre les inscripcions a la 51a edició de la Cantada de Caramelles. Ajuntament de Vilafranca

El Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca obre la convocatòria per participar en la 51a Cantada de Caramelles de Vilafranca, que tindrà lloc divendres 26 d’abril, a les 19.30 hores, al Claustre dels Trinitaris.

Els grups de cantaires, que poden ser de nois, de noies o mixtos podran oferir, fins a un màxim de 3 temes cadascun, un repertori lliure: caramelles i cançons tradicionals o versions adaptades de peces populars de la música actual.

Els grups o corals interessades a participar en la 51a Cantada de Caramelles de Vilafranca poden inscriure’s fins al 12 d’abril adreçant-se al Servei de Cultura de l'Ajuntament, a l'Escorxador (c. Escorxador, 21) de dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 17 a 21h, per correu electrònic a l'adreça cultura@vilafranca.org, o bé per telèfon, trucant al 93 890 04 59 fins divendres 12 d’abril.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament