Carpa Revolució

L'aclamat espectacle Flow Papagayo, preàmbul del Fes+Chapeau pel Dia Mundial del Circ a Ribes

El festival internacional d’arts escèniques es durà a terme enguany del 18 al 22 d’abril

Redacció Sant Pere de Ribes 03-04-2019 8:58 Lectures 2217
L'aclamat espectacle Flow Papagayo, preàmbul del Fes+Chapeau pel Dia Mundial del Circ a Ribes. EIX

L'aclamat espectacle Flow Papagayo, preàmbul del Fes+Chapeau pel Dia Mundial del Circ a Ribes. EIX

Del 18 al 22 d’abril de 2019, la Carpa Revolució acollirà la 6ª edició del Fes+Chapeau, Festival Internacional d’Arts Escèniques. Abans, però, el diumenge 14 d’abril celebrarà el dia mundial del circ, a les 18 h, amb Mumusic Circus presentant el seu espectacle "Flow Papagayo", premi Zirkòlika 2018 al millor espectacle de carrer.

El Fes+Chapeau és un festival que promou i difon les arts escèniques al carrer alhora que genera un espai d’intercanvi i connexió artística professional, entenent l’art com a motor de canvi, transformació i cohesió social. En l’edició d’enguany ja han transcendit els noms d’algunes companyies i artistes nacionals i internacionals que hi actuaran. Adriano Cangemi, Alikindoi, Arritmados, Asian Dub Foundation Soundsystem, Bangarang Nuits!, Collectivo Azar, Control Z y sus Cholos, Cris Blasco & Pat Sol, Dikothomia, Dijeyow, Duo X caso, Efecto R, Enemic Natural, Escarteen Sisters, Gabriel Briones, Júlia Campistany, Katapulta, Laberinto Producciones, Las Fritas, Little Testa, Mabel Flores & La Kayangó, Microguagua, Miss Loopita, Mr. Divinetz & Big Lady, Oli el Clown, Percal Percussió, Puntmoc, Spirito, La Sra. Tomasa, Talia Teatre, The Kinky Coo Coo's... són els primeres de molt altres per confirmar.

El festival és una plataforma eclèctica amb propostes artístiques de circ, música, teatre, dansa, titelles, instal·lacions i arts plàstiques que també experimenta escenogràficament amb l’espai públic creant ambients originals. El celler de creació i les residències d’espectacles són alguns dels seus valors a l’alça que compagina amb una programació cultural durant l’any. La ubicació de la Carpa Revolució, a la Masia Can Puig de Ribes (carrer Major, 110) i el seu entorn, faciliten la disposició de diferents espais, tots ells pròxims, on es duen a terme les representacions.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament