Diada de la Neu

Els Xicots de Vilafranca alcen castells a Andorra

Una expedició formada per més de 140 membres de la colla vermella de Vilafranca va viatjar aquest aquest passat cap de setmana a Andorra per participar a la IV Diada de la Neu

Redacció Vilafranca del Penedès 08-04-2019 8:39 Lectures 1816
Els Xicots de Vilafranca alcen castells a Andorra. Xicots de Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca alcen castells a Andorra. Xicots de Vilafranca

Una expedició formada per més de 140 membres de la colla vermella de Vilafranca, va viatjar aquest aquest passat cap de setmana a Andorra, per participar a la IV Diada de la Neu, que els Castellers d’Andorra organitzen a les pistes d’esquí a Pal VAllnord.

Dissabte de matinada els Xicots es desplaçaven directament a les pistes de Pal VAllnord, on sota una neu intensa, fred i vent, van haver de baixar pretensions, i enlloc de portar-hi els castells de set previstos, van fer-hi només dos pilars de 4, i un 4d6. Les condicions climatològiques no van permetre anar més enllà. La colla amfitriona també va fer un únic castell, el 3d6, i pilar de 4.

La sortida va continuar per gruix de la colla, amb un dinar a pistes, i posteriorment amb activitats diverses a l’Albert de la Baronia, a Encamp, on la colla va passar la nit, i va compartir sopar i activitats amb diversos membres dels Castellers d’Andorra. El diumenge al matí la colla va organitzar diverses rutes, i alguns membres van aprofitar les bones condicions per anar a esquiar, i d’altres van aprofitar el matí per visitar Andorra, Caldea, i fer turisme. Un bon cap de setmana per fer ambient de colla en definitiva.

Els Xicots fan arribar el seu agraïment de forma pública als Castellers d’Andorra per la rebuda i la hospitalitat mostrada vers la colla de Vilafranca.  Al mes d’agost la colla del principat actuarà a Vilafranca en una diada prèvia de la més típica, on els Xicots els faran d’amfitrions.

Aquesta setmana els Xicots continuen amb els assajos setmanals, amb un petit canvi ja que la colla assajarà dimarts, enlloc de dimecres, i divendres com és habitual. Per més informació sobre assajos i agenda podeu consultar el web www.xicotsvilafranca.cat 

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres