Inici de temporada

Els Nens del Vendrell arrenquen la temporada amb els Margeners de Guissona

Va ser una diada de caràcter festiu i d’estrenes, que va començar amb el tradicional pilar caminant dels Nens i un pd4 aixecat per sota dels de Guissona

Redacció El Vendrell 10-04-2019 10:39 Lectures 1430
Els Nens del Vendrell arrenquen la temporada amb els Margeners de Guissona. Montserrat Lasso

Els Nens del Vendrell arrenquen la temporada amb els Margeners de Guissona. Montserrat Lasso

El passat diumenge 7 d’abril al matí, un bon nombre de camises vermelles van donar el tret de sortida a la temporada 2019 a la plaça Vella del Vendrell, acompanyats dels Margeners de Guissona.

Va ser una diada de caràcter festiu i d’estrenes, que va començar amb el tradicional pilar caminant dels Nens i un pd4 aixecat per sota dels de Guissona. Els Nens del Vendrell van descarregar un 4d7a, un 3d7 i un 4d7 segurs i amb tranquil·litat, per finalitzar l’actuació amb un vd5. Aquests castells de 7 van servir per assegurar la diada i estrenar castellers tant a canalla, com a la pinya i al tronc. La colla del Vendrell va reaccionar molt bé respecte als castells que es van dur a plaça, demostrant la il·lusió amb què, castellers i castelleres, encaren la temporada.

En acabar, les dues colles van celebrar l’inici de la temporada amb un dinar de germanor a Tomoví, que va aplegar gairebé 200 castellers. 

Abans de les vacances de Setmana Santa, els Nens del Vendrell aniran a Barcelona per celebrar la diada de diumenge de Rams. A les 12 del migdia es trobaran amb els Castellers de Sants i la Jove de Sitges a la plaça de Sants.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans