Festival de música

Quimi Portet i Sergi López presentaran el cartell del Tingladu amb una festa a la Masia Cabanyes

Quimi Portet presentarà a Vilanova i la Geltrú el seu desè disc en solitari, “Festa Major d’Hivern” i l'actor vilanoví portarà el celebrat monòleg ‘Non solum’

Redacció Vilanova i la Geltrú 10-04-2019 11:21 Lectures 2304

Després d’una onzena edició de rècord, amb els multitudinaris concerts de Txarango, SFDK i Zoo, el 18, 19, 20 i 21 de juliol se celebrarà la dotzena edició d’El Tingladu a la Plaça 1 d’octubre. Per tal de presentar el cartell, el festival ha programat una festa en què es comptarà amb la música de l’osonenc Quimi Portet i amb el celebrat monòleg ‘Non solum’ del vilanoví Sergi López.

La festa començarà a les 19h i té un preu de 10€ pels socis de Can Pistraus i de 14€ per les persones no sòcies. Es poden comprar les entrades al Lotus, al Bar Itàlia i a l’Ypsilon (els socis només podran comprar les entrades a aquest últim establiment). Quimi Portet presentarà a Vilanova i la Geltrú el seu desè disc en solitari, “Festa Major d’Hivern”, en què l’exmembre d’El último de la Fila barreja diferents estils com el rock, el pop o l’electrònica i tot això passat pel sedàs de la ironia que caracteritzen les lletres de Quimi Portet.

Per altra banda, la festa de presentació d’El Tingladu 2019 serà una oportunitat única de tornar a veure el monòleg ‘Non solum’, interpretat per Sergi López i que des de que es va estrenar el 2005 ha estat aplaudit unànimement per crítica i públic. En aquesta comèdia existèncial, Sergi López interpreta un homes sol que es multiplica i es fa una pregunta clau: què està passant aquí?

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres