Festa Major 2019

Els Administradors obren per Sant Jordi la campanya “Apadrina un tro” de la Festa Major de Vilafranca

Enguany, les persones del centre ocupacional l'Espiga i de Mas Albornà han elaborat uns 750 trons simbòlics en forma de clauer i de diferents colors

Redacció Vilafranca del Penedès 16-04-2019 13:24 Lectures 3275
Els Administradors obren per Sant Jordi la campanya “Apadrina un tro” de la Festa Major de Vilafranca. EIX

Els Administradors obren per Sant Jordi la campanya “Apadrina un tro” de la Festa Major de Vilafranca. EIX

Per Sant Jordi comença la campanya Apadrina un tro de la Festa Major de Vilafranca del Penedès, que compta amb la col·laboració de la Fundació l’Espiga i la Fundació Mas Albornà.

Els trons es posaran a la venda dimarts vinent, diada de Sant Jordi, a la parada que els Administradors tindran a la rambla de Sant Francesc. A la parada s’hi podran comprar roses, llibres, figures, polseres i tasses relacionades amb la Festa Major. Enguany, les persones del centre ocupacional l'Espiga i de Mas Albornà han elaborat uns 750 trons simbòlics en forma de clauer i de diferents colors: a més dels vermells i verds, s’hi han incorporat trons liles i grocs.

Aquesta tasca es realitza amb la màxima il·lusió i ajuda a fer que la tronada sigui cosa de tothom. La idea de la campanya és que cada persona que compra un tro simbòlic, n'apadrina un de real que explotarà el dia 29 d’agost a la Tronada. Així doncs, comprar un tro implica col·laborar directament amb les despeses de la Tronada.  

A part de la Fundació Mas Albornà i la Fundació l’Espiga, la parada compta amb la col·laboració de joiera Moner, l’empresa d’elements promocionals de les festes populars Festiari, i del projecte de contes personalitzats Mirall de contes.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres