Teatre Àngel Guimerà

L’absurditat d’una guerra, al nou projecte (off) Temporada del Vendrell

Espectacles de petit format, on públic i actors compartiran escenari al Teatre Àngel Guimerà, amb un aforament limitat i reduït

Redacció El Vendrell 23-04-2019 11:34 Lectures 2634
L’absurditat d’una guerra, al nou projecte (off) Temporada del Vendrell. EIX

L’absurditat d’una guerra, al nou projecte (off) Temporada del Vendrell. EIX

El Temporada ha arribat aquest 2019 amb una novetat, el projecte (Off) Temporada, que inclou 3 propostes teatrals: ‘Rosita’, ‘Khâlid. L’heroi cosmològic’ i ‘Wasted’. Espectacles de petit format, on públic i actors compartiran escenari al Teatre Àngel Guimerà, amb un aforament limitat i reduït. Un tipus d’experiència teatral que es realitza a diverses ciutats, amb èxit considerable, i que s’ha volgut apostar per incorporar-ho a la programació cultural del Vendrell.

La primera cita amb aquest nou projecte, 'Rosita', va ser tot un èxit, i aquesta setmana arriba un espectacle emmarcat en aquest cicle: ‘Khâlid. L’heroi cosmològic’, una història que ens situa a Síria, l’any 2017, una ciutat on ha aparegut la lluna, Khâlid, de 5 anys, una nena que lluita per no perdre la innocència. Khâlid vol dir etern. Khâlid és el nom que li van posar poc abans de néixer, poc abans de saber que seria una nena. Les nenes no poden anar a la lluna, les nenes no poden ser astronautes. Una nau estratosfèrica es disposa a allunyar-se de la terra. És un coet d’última generació capaç de transportar-te en direcció a la lluna, allà on s’acaba el temps i tot és possible; allà on pots volar. L’heroi cosmològic pilota per l’espai, però l’espai no fa soroll, només en fa a les pel·lícules.

La dramaturga i directora Helena Gracia narra, al llarg de l’obra, l’esforç d’una nena siriana per transformar en màgia un món que veu il·lògic.

Aquest muntatge teatral ha estat les dues primeres setmanes d’abril a la Sala Atrium de Barcelona, i el proper divendres es podrà veure al Teatre Àngel Guimerà.

La peculiaritat d'aquest nou projecte és que té un format íntim, molt directe amb els actors, i per això és molt important la reserva prèvia d'entrades, ja que l'aforament és molt limitat. Per fer-ho, cal adreçar-se a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), o bé trucant al telèfon 977665684, de 10 a 14h.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No