Setman cultural

Cubelles proposa aquest dissabte la primera Trobada de gegants, capgrossos i bestiari infantil

L’Associació de Joves el Cubell convida la canalla a participar amb creacions artesanals

Redacció Cubelles 24-04-2019 9:52 Lectures 1844

Arxivat a:

Cubelles proposa aquest dissabte la primera Trobada de gegants, capgrossos i bestiari infantil. EIX

Cubelles proposa aquest dissabte la primera Trobada de gegants, capgrossos i bestiari infantil. EIX

Cubelles celebrarà aquest proper dissabte 27 d’abril la 1a Trobada de gegants, capgrossos i bestiari infantil. Organitzada per l’Associació de Joves el Cubell, la cercavila és oberta a tota la canalla, bé sigui de forma individual o en grup, amb l’únic requisit de lluir un gegant, capgròs o bèstia fet de forma artesanal. La trobada està inspirada en cercaviles que organitzen municipis veïns com Sitges i Sant Pere de Ribes durant les seves festes majors, i l’organització convida infants de tota la comarca a sumar-se a l’estrena d’aquesta festa a Cubelles.

La cercavila de dissabte, inclosa als actes de la 45a Setmana Cultural, començarà a les 17.30h a la plaça del Castell i recorrerà els principals carrers del centre de la vila fins acabar amb un final de festa a la plaça del Centre Social. L’acte estarà amenitzat amb música de txaranga i gralles, mentre també hi participarà el gegant del Cerkabirra, Llúpol Quintet, considerat tota una insígnia per part de la canalla cubellenca.

Sopar a la fresca i música per arrodonir la nit

També el dissabte 27, el Cubell celebrarà el tradicional concert gratuït de Sant Jordi a la mateixa plaça del centre social. La nit començarà amb un sopar popular a la fresca, pel qual caldrà reservar plaça a elcubell@hotmail.com o 93 895 78 25. Com en altres actes de la mateixa entitat, cadascú haurà de dur el seu menjar per compartir, mentre la beguda es podrà adquirir a la barra.

Pel que fa al cartell, a partir de les 22.30h actuarà el grup de pop-rock Muy Stone, que precedirà el concert dels sitgetans Rumbalmins, formació de versions i rumba. La nit la tancarà una sessió de música de Señoras que Pinchan, DJs caracteritzades pel seu to irreverent i desenfadat, amb temes ballables de tots els estils. Aquest acte també forma part de la programació de la Setmana Cultural, organitzada per l’Ajuntament de Cubelles.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No