Festa Major 2019

Joan Anton Alòs serà el pregoner de la Festa Major de la Granada

Transportista autònom, ha estat sempre una persona vinculada al món associatiu local

Redacció La Granada 26-04-2019 13:37 Lectures 2437
Joan Anton Alòs serà el pregoner de la Festa Major de la Granada. EIX

Joan Anton Alòs serà el pregoner de la Festa Major de la Granada. EIX

En Joan Anton Alòs i Olivé ha estat enguany el granadenc escollit per ser el pregoner de la Festa Major de la Granada, que tindrà lloc com  és habitual el  segon cap de setmana de juliol.

En Joan Anton Alòs, de cinquanta-cinc anys, és casat i pare de dos fills. Transportista autònom, ha estat sempre una persona vinculada al món associatiu local; prova d’això en són les diferents entitats culturals i  esportives on hi ha estat present al llarg de la seva vida: Colla de Bastoners, Comissió de Reis, Societat cultural i recreativa El Casal, AMPA de l’Escola Jacint Verdaguer, Consell Escolar, Grup d’opinió i Club de Futbol La  Granada.

Enguany, en Joan Anton serà el pregoner número 28 d’ençà que l’any 1992 es va incloure fer el pregó en el programa de la Festa Major, com a un dels actes innovadors, que obria la festa “grossa” al nostre poble.

Afeccionat a llegir i gran amant de la història local, té en propietat una bonica col·lecció de programes antics de la festa i un extens arxiu de fotografies diverses del   poble de la Granada que comparteix públicament a l’espai ‘el marc d’un temps’ dels butlletins municipals.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No