Gent gran

Trobada de corals d'entitats de gent gran de Vilanova

La cita ha reunit les corals Esplai La Caixa, La veu de l'Aula, i Encara Sona

Redacció Vilanova i la Geltrú 26-04-2019 17:57 Lectures 2416
Trobada de corals d'entitats de gent gran de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Trobada de corals d'entitats de gent gran de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

En el marc de la programació Gent Gran Activa de primavera, l'Ajuntament organitza anualment la Trobada de Corals d'entitats de gent gran, sota el títol "A una sola veu".

L'Auditori Eduard Toldrà va acollir dijous a la tarda la catorzena edició d'aquesta Trobada, que ha reunit cantaires de tres corals: Esplai La Caixa, de l'Associació Gent Gran de l'Esplai La Caixa; La veu de l'Aula, de l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran; i la coral Encara Sona, de La Plataforma Consorci de Serveis a les Persones.

L'acte, presentat per Mercè Bou, va comptar amb la regidora de Polítiques de Ciutadania, Blanca Albà.

El cant coral és una activitat que pretén, entre d'altres objectius, estimular, potenciar i mantenir les capacitats personals, i promoure la socialització. A banda, mitjançant la música i la cançó, es millora el to vital de les persones grans.

El concert va ser enregistrat per Canal Blau Televisió, i es podrà veure íntegrament aquest cap de setmana: dissabte 27 a les 16.30 h i a les 22 h, i diumenge 28 a les 14.30 h.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres