Fill predilecte

Una visita musical al Museu Àngel Guimerà per commemorar el 174è aniversari del naixement del dramaturg al Vendrell

El músic i divulgador musical David Puertas descobrirà un dels dramaturgs més importants del segle xix

Redacció El Vendrell 29-04-2019 11:49 Lectures 579

Arxivat a:

Àngel Guimerà. EIX

Àngel Guimerà. EIX

El proper diumenge 5 de maig, a les 12 h, al Museu Àngel Guimerà, es podrà gaudir d’un recorregut musical per la vida i obra del poeta i dramaturg, fill predilecte del Vendrell, per commemorar el 174è aniversari del seu naixement. L’activitat porta per nom “Una visita musical per a una vida teatral” i anirà a càrrec del músic David Puertas.

No hi ha dubte a considerar Àngel Guimerà com un dels escriptors catalans del vuit-cents que té un dels nombres més alts de peces musicades. La Santa Espina de Guimerà, musicada per Enric Morera, és una de les peces que es podran escoltar dins del recorregut.

El músic i divulgador musical David Puertas descobrirà un dels dramaturgs més importants del segle xix, i a través de les diferents peces musicals guiarà un itinerari per les diferents sales del museu on es parlarà també de la seva vida i obra.

La visita, apta per a tots els públics, tindrà una durada d’una hora i serà gratuïta. Per poder assistir-hi cal fer la reserva als telèfons 977 66 10 06 o 977 18 18 19.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré