Festival de música

Les Anxovetes clausuraran la V edició del MUSiCVEU Festival

MUSiCVEU tanca la seva cinquena edició amb una cantada d’havaneres

Redacció Vilafranca del Penedès 29-04-2019 18:36 Lectures 2481
Les Anxovetes clausuraran la V edició del MUSiCVEU Festival. EIX

Les Anxovetes clausuraran la V edició del MUSiCVEU Festival. EIX

Les Anxovetes posaran punt final a la V Edició del MUSiCVEU Festival i faran vibrar el públic que assisteixi el diumenge 5 de maig a les 19:00 hores.  El grup de música oferirà un repertori d'havaneres tradicionals, sardanes i cançons de taverna incloses en un espectacle ple d’emoció i sentiment que a través de les veus femenines del grup i acompanyades d'un contrabaix i una guitarra que conformen els seitons.

Les Anxovetes és un grup d’havaneres que va néixer l’estiu del 2013, i és una extraordinària proposta tant pels amants de la música de taverna, com per aquells que simplement tenen ganes de gaudir de la bona música en directe en un concert íntim i molt especial, ideal per cloure el MUSiCVEU Festival d’enguany amb una cantada fresca, natural i sincera per assaborir cada tema interpretat i donar-li el seu punt de salabror.

Finalitzant la cinquena edició del MUSiCVEU Festival, el passat diumenge 28 d’abril en Joan Chamorro va presentar el seu projecte La Màgia de la Veu, que dóna continuïtat al seu espectacle incorporant noves veus del jazz Català i que el públic va poder gaudir d’un repertori variat i  d’un ampli ventall de registres de veu, del swing a la bossa nova. L’auditori del Fòrum Berger Balaguer, seguint la tendència de la majoria dels espectacles d’aquesta cinquena edició del MUSiCVEU va estar ple a vessar.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No