Rising Stars

La revista musical de la BBC situa la pianista vilanovina Laura Farré entre les "estrelles emergents"

També ha estat portada a la revista britànica Music Teacher del mes d'abril, amb motiu de la seva participació a la residència musical del Bimingham Contemporary Music Group

Redacció Vilanova i la Geltrú 30-04-2019 8:43 Lectures 2555
La revista musical de la BBC situa la pianista vilanovina Laura Farré entre les

La revista musical de la BBC situa la pianista vilanovina Laura Farré entre les "estrelles emergents". EIX

La prestigiosa revista britànica de música clàssica BBC Music Magazine destaca, en el seu número de maig, la pianista d'estil contemporani Laura Farré Rozada a la seva secció "Rising Stars" dedicada als intèrprets emergents. La informació repassa la trajectòria de la pianista vilanovina i esmenta el seu primer disc "The French Reverie" publicat a mitjans del 2018.

La pianista vilanovina també ha estat portada a la revista britànica Music Teacher del mes d'abril, amb motiu de la seva participació, aquesta temporada, a la residència musical "Next" del Bimingham Contemporary Music Group (BCMG). El BCMG, fundat per Sir Simon Rattle, és un dels ensembles més prestigiosos del món en el camp de la música clàssica contemporània.
 

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres