Escola Municipal de Música

150 alumnes del programa + Música ofereixen un concert a l’Auditori Municipal de Vilafranca

Al programa hi participen aquest curs 4 escoles de la ciutat, arribant a un total de 580 nens i nenes

Redacció Vilafranca del Penedès 02-05-2019 12:55 Lectures 2999
150 alumnes del programa + Música ofereixen un concert a l’Auditori Municipal de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

150 alumnes del programa + Música ofereixen un concert a l’Auditori Municipal de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

Un total de 150 alumnes de Vilafranca han interpretat avui dijous un concert conjunt a l’Auditori Municipal, en el marc del projecte + Música. Aquest projecte es va iniciar fa 3 anys amb l’objectiu d’acostar l’aprenentatge musical de qualitat als centres escolars. Professors de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet participen a l’aula en l’aprenentatge musical en horari escolar, al costat del mestre de música de l’escola. Aquest any són 4 escoles les escoles que hi participen: Baltà i Elias, Mas i Parera, Pau Boada i Sant Josep, arribant a un total de 580 nens i nenes de 3r a 6è de primària.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Xell Montserrat, ha assistit al concert d’aquest matí, mostrant la seva satisfacció per l’èxit d’aquest programa. “Després de 3 anys d’aprenentatge, amb professors de l’escola de música a les escoles, l’alumnat ha pogut aprendre a tocar un instrument de qualitat. És una oportunitat per treballar moltes aptituds com l’atenció, la constància, l’esforç... per arribar a un èxit com el d’avui, amb una posada en escena professional, que gaudiran ells i les seves famílies”, valorava la regidora.

L’alcalde vilafranquí afegia que el concert és “la finalització d’un cicle que va començar fa 10 anys quan vam aconseguir donar la importància que mereix la música, amb la municipalització de l’emm M. Dolors Calveet. La prolongació d’aquest objectiu, ha estat el programa +Música, un projecte que ja arriba a 580 nens i nenes aquest curs i que l’any vinent preveu arribar fins a 650 infants”.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres